0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як будівельник із Луцька витрачає мільйон, виграний у «Лото-Забава»

Рік тому здійснилася заповітна мрія лучанина Миколи Гліни: у тиражі №931 від 11 червня 2017 року він зірвав 1 000 000 гривень в «Лото-Забава». І нещодавно журналісти дізнавались, чи вдалося йому вже реалізувати свої плани завдяки призу, які враження в його родини від нових можливостей та чи продовжує він грати у лотереї. 

Після п’яти років гри у «Лото-Забава» пан Микола довго не міг повірити у те, що дійсно став багатієм. Але його візит до столиці на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» та участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» переконали його у реальності того, що відбувається. Разом зі своєю дружиною Тетяною він відчув тоді присмак розкішного життя: пересування Києвом на білосніжному лімузині, участь у прямому ефірі улюбленої лотереї, брифінг для представників засобів масової інформації, проживання в готелі, збудованому за кошти від лотерей, дегустація вишуканих делікатесів у престижних ресторанах, бранч з ведучими «Лото-Забава», професійна фотосесія. А ще – незвичайна забаганка гостей з Луцька: індивідуальна екскурсія станціями київського метрополітену, який друга половинка нашого героя побачила вперше у житті.

Пан Микола давно планував вирішити квартирне питання, адже наразі він з дружиною та трьома власними дітлахами проживає у квартирі з рідним братом, його дружиною та трьома його дітьми. Після виграшу в «Лото-Забава» здійснення мрії наблизилося, адже наразі виграний мільйон є не тільки фундаментом для її реалізації, але й фінансовою подушкою безпеки, завдяки якій жити родині стало набагато легше.  Наприклад, для своєї дружини та трьох доньок пан Микола вперше зміг організувати спільний відпочинок на морі. Говорить, його дівчата там не були ще жодного разу за все життя. Сестрички Анастасія, Наталка та Софійка й досі у повному захваті від зоопарку, дельфінарію, аквапарку та безкрайнього моря.

Що ж до пана Миколи, то він продовжує купувати лотерейні білети та впевнено налаштований зірвати джекпот «Лото-Забава».

Поділитись:
31 серпня 2018
Ми у Viber!