0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Стирачки» від «М.С.Л.» повернулися

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє про надходження у продаж лотерейних білетів миттєвих лотерей скретч-типу - «Стирачки».

Зіграти у них можна вже зараз на більшості точок розповсюдження лотерей «М.С.Л.» по всій Україні.

Для гравців на вибір представлені як популярні та перевірені часом лотереї: «Справжнє золото», «Щаслива 13» та «Твій сейф», так і абсолютно нові: «Золото ацтеків», «Чорна перлина» та «Колесо удачі». Окрім нових вражень від гри, на шанувальників миттєвих лотерей чекають величезні головні призи!

Так, наприклад, у лотереях «Золото ацтеків» та «Чорна перлина» головний приз сягає 2 000 000 гривень! А вартість оновлених білетів-стирачок стала меншою у порівнянні з попередніми.

Варто зазначити, що миттєві лотереї обох сімейств, «Швидкограй» та «Стирачки», дуже гармонійно доповнюють одне одного. Так, граючи у «Швидкограй», поціновувачі можуть трохи частіше вигравати, проте саме у «Стирачках» грошові призи набувають нечуваних розмірів – 2 000 000 гривень!

До речі, завдяки своєму дизайну, механіці гри та можливості отримати виграш у будь-якій точці продажу лотерей «М.С.Л.», саме «Стирачки» можна дарувати своїм друзям і близьким із будь-якого приводу.


Поділитись:
29 серпня 2018
Ми у Viber!