0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як витрачає мільйон від «Лото-Забава» домогосподарка з Кривого Рогу

Як змінилося життя домогосподарки з Кривого Рогу, Світлани Шипкової, після її перемоги у лотереї «Лото-Забава»? Про це дізнались журналісти, яких почесна учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» запросила до себе у гості. 

7 травня 2017 року у тиражі «Лото-Забава» №926 було зірвано 1 000 000 гривень. Щасливим гравцем стала пані Світлана. Вона спочатку не повірила, оскільки 11 років тому вже виграла у цю саму лотерею близько чотирьохсот тисяч гривень. Тоді родина придбала житло та зробила ремонт. Після такого серйозного виграшу важко уявити, що удача посміхнеться вдруге, проте Світлана все ж таки продовжувала грати далі та врешті-решт стала мільйонеркою. Але остаточно переконатися у цьому вона змогла, коли на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» приїжджала до столиці влітку 2017 року. Окрім чека на кругленьку суму, на жінку чекав ще один сюрприз - їй подарували сертифікат на ексклюзивну програму «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», яка включала в себе низку розваг. Серед них: участь у прямому ефірі улюбленої лотереї, бранч з ведучими «Лото-Забава», персональний білосніжний лімузин, яким жінка пересувалася Києвом протягом двох днів, професійна фотосесія, спа-салон, проживання у центрі столиці у готелі, збудованому на кошти від лотерей, прогулянка по Дніпру та багато іншого. Окрім того, переможниця замовила собі індивідуальну екскурсію до Києво-Печерської Лаври. Ці спогади і досі тішать Світлану, яка часто пригадує той пам’ятний уїк-енд.

Що ж до планів на виграш, то всі гроші підуть на онуку Валерію. Дівчинка захопилася співом, і родина всіляко підтримує це хобі. Мрія дитини – професійно співати на сцені. Завдяки бабусиному спонсорству маленька артистка вже взяла участь у декількох фестивалях, зокрема – міжнародних.

А пані Світлана, навіть після такої подвійної грандіозної удачі, продовжує грати у державну лотерею «Лото-Забава» і сподівається виграти джекпот. «У моєму житті «Лото-Забава» буде знову і знову, бо коли ви крокуєте до своєї мети, треба наполягати на її досягненні, тоді все здійсниться», - каже Світлана Шипкова.

Поділитись:
23 серпня 2018
Ми у Viber!