0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: У Василькові двічі поспіль виграно джекпот

Головний приз 877-го тиражу лотереї «Спортпрогноз» сумою 210 000 гривень зірвано у Василькові (Київська область). Виграшна ставка була зроблена у кіоску на вул. Грушевського, 12-А. Дана точка продажу лотерейних білетів стає фартовою вже двічі поспіль. Переможець – Ігор Панченко, уже звернувся до офіційного представництва «М.С.Л.» щодо оформлення виграшу та поділився своєю історією перемоги. Виявилось, що улюбленцем Фортуни з Василькова, який зірвав ½ джекпоту сумою 320 000 гривень у 875-му тиражі «Спортпрогноз», теж був Ігор Вікторович. Детальніше про лотерейний досвід затятого шанувальника «Спортпрогноз» - пана Панченка, можна буде дізнатися в інтерв‘ю, що незабаром з‘явиться на сайті.  

Щоб виграти джекпот, переможець правильно вказав результати 12-ти матчів програми 877-го тиражу «Спортпрогноз», куди увійшла ціла низка матчів у рамках національних Кубків Англії, Франції, Італії, а також кілька матчів англійського Чемпіоншипу. Ігор Вікторович  довів, що відмінно орієнтується у європейському футболі та завдяки своїм знанням поповнив свою скарбничку на чималу суму грошей.  

«Спортпрогноз» - один з найперших брендів «М.С.Л.», який з’явився ще за радянських часів у 1987 році. За тридцять років розвитку та вдосконалення «Спортпрогноз» залишається єдиною спортивною лотереєю, в якій розігрується джекпот, та, одночасно, лотереєю з найбільшою частотою зриву джекпоту в Україні. 

Поділитись:
20 серпня 2018
Ми у Viber!