0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Володар гри»: в Одеській області виграно 100 000

10 серпня 2018 року стало відомо про зрив одного з найбільших грошових призів електронної миттєвої лотереї «Володар гри» з сімейства «Швидкограй». Виграшним став лотерейний квиток, який було придбано у місті Чорноморськ Одеської області, а саме у «ЛОТО маркеті», що розташований на проспекті Миру, 39.

Наразі відомо, що переможець вже звернувся до «М.С.Л.» для оформлення свого призу та зміг розповісти про історію виграшу представнику компанії. Щасливчиком виявився чоловік на ім’я Володимир, тракторист за фахом, який вже протягом 16 років є давнім шанувальником лотерей. Хоч до своєї мети Володимир йшов протягом доволі довгого часу, звістка про зрив 100 000 гривень стала для нього справжньою несподіванкою. Згадуючи свої перші емоції після усвідомлення факту виграшу, переможець повідомив, що єдиними емоціями, які його тоді переповнювали, були шок і здивування. Для того, щоб повірити у власне щастя, йому знадобилося трохи більше часу, ніж йому здавалося.

Відповідаючи на питання щодо того, як саме він планує використати виграш, гравець повідомив, що наразі має усвідомити сам факт виграшу та добре спланувати свої витрати. Власне, наразі він ще не в змозі дати чітку відповідь на це питання, проте впевнений у тому, що цей виграш буде надзвичайно доречним і корисним. Що цікаво - своєю улюбленою лотереєю Володимир вважає «Лото-Забава», хоч раніше великі виграші йому не траплялись узагалі. Тепер електронні миттєві лотереї «Швидкограй», а саме «Володар гри», посіли окреме місце у його списку найбільш улюблених.

Оператор державних лотерей щиро вітає пана Володимира з виграшем, зичить успіхів і прихильності Фортуни у майбутньому.

Нагадаємо, що минулий чималий виграш електронної миттєвої лотереї «Володар гри» розміром у 500 000 гривень був зірваний 20 липня 2018 року у місті Одеса, а саме: у «ЛОТО маркеті», що знаходиться на  вул. Дніпровська дорога, 120.

Електронна миттєва лотерея «Володар гри» - одна з лотерей сімейства «Швидкограй» компанії «М.С.Л.», яка неймовірно швидко заслужила широку популярність серед гравців. Її особливою ознакою є лотерейний квиток, що має одразу три гри, а також той факт, що майже кожен другий  квиток - виграшний.

Вартість лотерейного квитка – 50 гривень.

Також нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «Швидкограй» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Поділитись:
20 серпня 2018
Ми у Viber!