0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Спортпрогноз»: Джекпот розділили між Васильковом і Дніпром

Головний приз 875-го тиражу лотереї «Спортпрогноз» не встояв перед натиском футбольних знавців! Джекпот сумою 320 000 гривень цього разу розділили між собою відразу двоє прогнозистів, які правильно вказали результати 12 футбольних матчів програми. Таким чином, по ½ джекпоту – 160 тис. гривень, дістанеться гравцям з м.Васильків та м.Дніпро. Програма цього тиражу складалась з цілого калейдоскопу матчів-відповідей у рамках 3-го відбіркового раунду Ліги Чемпіонів, одного матчу у рамках 3-го відбіркового раунду Ліги Європи та матчу Суперкубка УЄФА, що проходив у Таллінні. Таким чином, обидва переможці проявили неабияку кмітливість та глибокі знання у європейському футболі. 

Відомо, що перша виграшна ставка була зроблена у м.Васильків (Київська область) у кіоску на вулиці Грушевського, 12-А. Переможець грав за простою ставкою і сума чека склала 25 гривень. Другу ставку оформив гравець з Дніпра у «ЛОТО маркеті», який розташований за адресою: вул. Пастера, 14-А. Другий герой грав за системною ставкою, що коштувало йому 90 гривень, проте виграш він отримає значно більший – 164 898 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможців та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

«Спортпрогноз» - один з найперших брендів «М.С.Л.», який з’явився ще за радянських часів у 1987 році. За тридцять років розвитку та вдосконалення «Спортпрогноз» залишається єдиною спортивною лотереєю, в якій розігрується джекпот, та, одночасно, лотереєю з найбільшою частотою зриву джекпоту в Україні.   

Поділитись:
17 серпня 2018
Ми у Viber!