0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Уїк-енд мільйонера: персональний гелікоптер і розваги у Межигір’ї

12 серпня 2018 року до студії «Лото-Забава» завітав новоспечений учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Денис Шадура зі Львова, щоб отримати з рук улюблених ведучих програми заповітний призовий чек на 1 000 000 гривень. Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк урочисто привітали переможця у прямому ефірі, а Денис мав змогу передати привіти своїм рідним і друзям, а також поділитися з усіма іншими гравцями своїм девізом: «Той, хто шукає мільйони, дуже рідко їх знаходить. А той, хто не шукає, не знаходить ніколи». Ця цитата відомого французького письменника Оноре де Бальзака стала запорукою лотерейного успіху нашого героя. 

Наступного дня після розіграшу, який відбувся 27 травня 2018 року, Денис Володимирович дізнався з новин на офіційному сайті «М.С.Л.», що у 981-му тиражі «Лото-Забава» один мільйон гривень було виграно у Львівській області та з надією подумав, що можливо Фортуна посміхнулася саме йому. Під час перевірки білета на сайті, пан Шадура зрозумів, що мрія справдилася у життя, проте до кінця не повірив у власну удачу. Після ще кількох повторних перевірок наступного дня переможець нарешті усвідомив, що став одним з мільйонерів «Лото-Забава». Свою перемогу відданий гравець пов’язує з долею, адже грає в улюблене бінго вже понад 10 років, та закликає всіх не втрачати надії, не зважаючи на те, що Фортуна досі не дарувала їм своєї уваги. Одного разу, вірить Денис Володимирович, удача прийде до кожного завзятого гравця. 

Погодившись узяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», пан Шадура завітав до Києва, де з центрального залізничного вокзалу його відразу підхопив вир мільйонерського життя. Білосніжний лімузин повіз новоспеченого учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» прямісінько до Межигір’я, де на нього чекала VIP-екскурсія всіма найцікавішими місцями маєтку Хонка та прогулянка на електрокарі по величезній території парку. Після дозвілля у Межигір’ї Дениса Володимировича очікувала професійна фотосесія, вечеря у статусному ресторані та поселення у готелі, що збудований на гроші від лотерей та знаходиться у самому центрі Києва, з неймовірним краєвидом на НСК «Олімпійський». Наступного дня, за бажанням почесного гостя, для оглядового польоту над столицею було організовано індивідуальний гелікоптер. Досі у програмі «Два дні з життя мільйонера» такого ще не було! Переможець «Лото-Забава» мав змогу побачити з висоти пташиного польоту мальовничі краєвиди історичного центра міста, Дніпро та пролетіти над Межигір’ям. 

Головний план Дениса Володимировича на виграш – інвестувати гроші у розвиток родинного бізнесу, а також продовжувати грати далі. Адже попереду є ще одна мета – джекпот «Лото-Забава», що складає 3 000 000 гривень. Бажаємо пану Шадурі, щоб усі його плани успішно здійснилися!


Поділитись:
13 серпня 2018
Ми у Viber!