0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Тепер поповнити рахунок для покупки лотерей «М.С.Л.» можна через «Київстар»

Відвідувачі сайту www.msl.ua отримали ще одну можливість поповнювати свій ігровий рахунок для придбання білетів від оператора державних лотерей «М.С.Л.». Тепер це можна робити не тільки банківською картою або через точки продажів, але і за допомогою балансу мобільного телефону.

Поповнення депозиту здійснюється за звичною схемою: потрапляючи в особистий кабінет, гравець вибирає розділ баланс, вводить суму поповнення та вибирає платіжний метод «Київстар смарт-гроші». Як і раніше, оплата здійснюється без комісій, а для підтвердження транзакції користувачеві необхідно лише ввести код-підтвердження з СМС-повідомлення.

Головні пріоритети для «М.С.Л.» - це гравець і його комфорт. Тому ми йдемо назустріч всім побажанням численних шанувальників наших лотерей, щоб створити для них максимально зручні умови для взаємодії з нашими брендами. «Мобільні гроші» від «Київстар» - це швидкий та зручний спосіб поповнення ігрового балансу, і ми раді, що тепер сотні тисяч українців зможуть скористатися даною послугою.


Довідкова інформація:

«Київстар» - український оператор телекомунікацій, який надає послуги зв'язку та передачі даних на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 3G і 4G. Послугами оператора користуються понад 26 млн абонентів. Акціонери «Київстар» - міжнародна група VEON Ltd, офіс у Нідерландах. Акції Групи знаходяться на фондових біржах NASDAQ, Нью-Йорк, і Euronext, Амстердам. «Київстар» 20 років працює в Україні та виступає найбільшим платником податків на телеком ринку, а також одним з кращих роботодавців і соціально відповідальною компанією. За час роботи в Україні «Київстар» перерахував до бюджету країни понад 57 млрд грн податків, а також інвестував у розвиток телекомунікацій більше 36 млрд грн.

Поділитись:
13 серпня 2018
Ми у Viber!