0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Мільйон у шлюбному кошику

29 липня 2018 року до Києва завітав переможець «Лото-Забава» - Анатолій Вернигора з Василькова (Київська область) разом зі своєю нареченою Іриною, щоб стати почесним учасником закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» і взяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера». 

Довгоочікуваний мільйон Анатолій виграв 3 червня у 982-му тиражі, а цій щасливій події передували майже 12 років лотерейної гри з вірою та надією на перемогу. Наш герой став 13-им мільйонером 2018 року та виграв свій приз за новими правилами «Лото-Забава». І допомогла у цій справі кулька з парним числом 20, яка випала першою з великого лототрону того пам’ятного дня. Цікаво, що з числом 13-ть у Анатолія справжній магічний зв'язок, адже 13 травня він святкує свій День народження та цього ж числа народилася його майбутня дружина Ірина.

У рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера» оператор державних лотерей «М.С.Л.», окрім традиційного розмаїття розваг справжніх мільйонерів: білого лімузина, професійної фотосесії, статусних ресторанів та spa-салону, підготував для гостей похід до столичного яхт-клубу та захоплюючу прогулянку Дніпром на катері. Проте не лише сонячні ванни та швидкісна їзда річковою акваторією чекали на Анатолія та Ірину. Одним з побажань пари було відвідування стрілецького клубу, де вони змогли отримати майстер-клас від справжнього професіонала цієї справи та випробувати свої навички стрільби з п’яти різних видів вогнепальної зброї. 

За традицією головною подією святкового уїк-енду «Два дні з життя мільйонера» став прямий ефір «Лото-Забава», де Анатолія та його наречену привітали улюблені ведучі, Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, і вручили символічний чек на 1 000 000 гривень. Цікаво, що свою удачу Анатолій випробовує не лише в «Лото-Забава», але й в інших лотереях «М.С.Л.»: «Спортпрогноз», «ТІП», «ТОП», миттєві лотереї сімейства «Швидкограй», «СПОРТЛІГА».  

Полишати лотерейну гру Анатолій не збирається, адже у планах у майбутньої молодої сім‘ї також ще й виграш джекпоту «Лото-Забава» сумою у 3 000 000 гривень. Бажаємо Анатолію та Ірині здійснення мрій, міцного здоров’я та, звичайно, прихильності лотерейної фортуни!


Поділитись:
30 липня 2018
Ми у Viber!