0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«М.С.Л.» розпочинає боротьбу з нелегальними лотереями

19 липня 2018 року юристи «М.С.Л.» разом із ЗМІ зафіксували нелегальну діяльність із розповсюдження лотерей та незаконне використання бренду оператора державних лотерей «М.С.Л.». Це заклади у м. Києві на Чоколовському бульварі, 37, та на вул. Басейна, 10.

Дані заклади маскують свою протиправну діяльність під розповсюдження  державних лотерей ТОВ «М.С.Л.». Підроблене програмне забезпечення містить логотипи та  найменування державних лотерей, що випускаються та проводяться ТОВ «М.С.Л.», зокрема, «Лото Золото», «Золотий тріумф» тощо. Або використовують заборонене програмне забезпечення, яке може буде кваліфіковане як азартні ігри.

Дані заклади маскують свою протиправну діяльність під розповсюдження  державних лотерей ТОВ «М.С.Л.». Підроблене програмне забезпечення, які вони використовують містить логотипи та  найменування державних лотерей «Лото Золото», «Золотий тріумф».

При огляді ігрових залів за вказаними адресами юристи «М.С.Л.» виявили такі порушення:

- незаконне використання знаків для товарів і послуг, кольорів оформлення та елементів дизайну без дозволу лотерейного оператора «М.С.Л.»

- незаконне використання копій ліцензій МСЛ без укладеного партнерського договору;

- неправдиве посилання на факт розповсюдження білетів державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» та привласнення власником закладу коштів, що були здобуті шляхом введення гравців і правоохоронних органів у оману.

З метою фіксації можливого факту ведення незаконного грального бізнесу у цих закладах, юристами «М.С.Л.» було викликано поліцію.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» буде уважно слідкувати за тим, як правоохоронні органи будуть проводити слідство та яких результатів воно досягне.

Георгій Ложенко, президент компанії «М.С.Л.»: «Таких нелегальних закладів під брендом «М.С.Л.» вже більше, ніж легальних - більше 2000 по всій Україні. Наш бренд незаконно використовується вже не один рік і одночасно формується громадська думка про велику мережу «М.С.Л.», яка займається не лотерейною діяльністю. Хочу попередити всіх нелегалів - ми прийдемо до кожного з вас, залучимо ЗМІ і будемо вимагати від правоохоронних органів закриття таких точок. Нехай власники цих закладів стануть публічними «героями». Ми зробимо так, щоб ви стали відомими».


Поділитись:
19 липня 2018
Ми у Viber!