0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: визначено четвертого переможця літньої акції

15 липня 2018 року за результатами 988-го тиражу всеукраїнської лотереї «Лото-Забава» було визначено четвертого переможця літньої акції під назвою «Твоя ідеальна відпустка», який виграв додатковий грошовий приз розміром у 150 000 гривень. Ним виявився гравець, який придбав лотерейний білет на точці продажу, що розташована у місті Коростень за адресою: вул. Шевченка, 4. Саме там був надрукований білет із додатковою ігровою комбінацією 64978378, яка гарантує своєму власнику грошовий приз у розмірі 150 000 грн. Щиро запрошуємо переможця завітати до студії «Лото-Забава» вже найближчої неділі, щоб отримати символічний чек на поважну суму з рук улюблених ведучих.

Попереду на шанувальників «Лото-Забава» очікують ще 5 додаткових грошових призів, а інформацію щодо наступного переможця можна буде дізнатися 22 липня у прямому ефірі розіграшу, який традиційно відбудеться о 9:00 на телеканалі «1+1».

Окрім чергового виграшу призу літньої акції, тираж №988 запам’ятався ще кількома щасливчиками, яким посміхнулась Фортуна. Ними виявилися учасники конкурсу «Мані на дивані», які мають можливість виграти до 40 000 гривень, спостерігаючи за прямим ефіром перед екраном телевізора. Цього тижня обидва учасники, Володимир з міста Ізяслав та Олена з Харківщини, відважно прийняли виклик ведучих щодо участі у додатковій грі «Більше-менше». Тож поки більшість українців тільки прокидалися та готували собі каву, обидва учасники виграли по 10 000 гривень кожен.

У конкурсі «Багаті та Відомі», що проводиться у студії «Лото-Забава», цього разу грав синій сектор. Головним гравцем став чоловік на ім’я Сергій, який знаходився на місці №15. Як стало відомо, він завітав до столиці з міста Харків, а у «Лото-Забава» грає вже понад три роки. Після участі у Супер грі, щасливчик став володарем 250 000 гривень, які, у першу чергу, розділить разом зі своїми друзями – такими ж затятими шанувальниками найпопулярнішої сімейної лотереї України. Нагадаємо, що кожного тижня у конкурсі «Багаті та Відомі» розігруються грошові призи, найбільший з яких дорівнює 500 000 гривень.

А найсмачнішою новиною ефіру, звісно, стала поява чергового, вже 17-го у цьому році та 296-го за всю історію «Лото-Забава», мільйонера, який придбав свій виграшний лотерейний білет у мережі Інтернет, скориставшись офіційним сайтом оператора «М.С.Л.». Наразі відомо, що  вартість гри переможця склала 20 гривень, а у своєму білеті він «закреслив» три горизонталі з двома пільговими підковками.

Зазначимо, що зазвичай розмір грошового призу за таку комбінацію закреслених горизонталей дорівнює 200 000 гривень. Проте завдяки тому, що перша кулька, яка випала з головного лототрону на початку ефіру, була з парним числом- №62, то за новими правилами «Лото-Забава» це означає, що у тиражі обов’язково з’явиться новий мільйонер. Саме ним і виявився онлайн-щасливець.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає всіх переможців!


Поділитись:
17 липня 2018
Ми у Viber!