0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Гаряча штучка!»: На Кропивниччині виграно 50 000

5-го липня 2018 року стало відомо про зрив головного призу розміром у 50 000 гривень в одній з трьох серій електронної миттєвої лотереї «Гаряча штучка!» з сімейства «Швидкограй», а саме – у серії «Рибачка Соня». Власником півсотні тисяч гривень став 35-річний лотерейний гравець з села Листопадове на ім’я Микола, який завітав до фірмового островку «М.С.Л.», що розташований у місті Новомиргород Кіровоградської області на вулиці Андрія Гурічева, 48, та купив квиток за 20 гривень. Наразі переможець вже оформив свій виграш та поділився з нами своєю історією виграшу.

Як стало відомо, пан Микола є давнім шанувальником лотерей «М.С.Л.», проте раніше його найбільший виграш сягав відмітки у 300 гривень. Зі слів переможця, у той доленосний день, він не мав особливого наміру грати у лотереї, проте все ж завітав до улюбленої лотерейної точки та попросив розповсюджувача порадити щось новеньке. Цим новеньким і виявилась «Гаряча штучка!», яка з першої ж спроби принесла щасливцеві 50 000 гривень.

Виявилось, що тоді найбільшою емоцією переможця була не радість, а здивування. «Можливо, головне відчуття — це подив. Невже мені так пощастило? Чому мені? Хоча я і вважаю себе удачливою людиною, і невеликі виграші отримую часто, але така сума здивувала. Для нашого райцентру це подія, скажу я Вам» - каже пан Микола.

Чітких та конкретних планів щодо виграшу сумою 50 000 гривень щасливчик ще не має. Поки що сподівається витратити частину на придбання нагальних у побуті речей та на мандри. Микола Миколайович вірить, що цей виграш однозначно додав йому впевненості у майбутньому, і він буде продовжувати грати в улюблені лотереї, щоб одного разу пощастило виграти ще більший приз.

Нагадаємо, що наразі на всіх точках розповсюдження можна придбати лотерейні квитки трьох серій: «Рибачка Соня», «Миколаївська морячка» та «Херсонська красуня», кожен з яких оздоблений унікальним графічним зображенням. Білет ЕМЛ «Гаряча штучка!» коштує 20 гривень, а максимальний приз лотереї складає – 50 000!

Правила  зрозумілі як новачкам, так і ветеранам лотерейної гри. На кожному лотерейному квитку розміщується 5 окремих Ігор. Кожна Гра містить 1 «Гарячий номер» та 4 «Ваших номери». У разі, якщо в рамках однієї Гри «Гарячий номер» збігся з будь-яким з «Ваших номерів», гравець миттєво виграє приз за цей номер. Суми можливих виграшів одразу вказані на квитку лотереї «Гаряча штучка!» - під відповідними «Вашими номерами». Окрім того, кожний гравець має шанс виграти 100 гривень, якщо додатковий номер, що друкується у відповідному полі на квитку випадковим чином, співпаде з будь-яким з «Ваших номерів» у будь-якій з п’яти Ігор.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Поділитись:
17 липня 2018
Ми у Viber!