0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Другий «Молодець» завітав за своїми 150 000 гривень

8 липня під час розіграшу 987-го тиражу «Лото-Забава» на знімальному майданчику «Лото-Забава» з‘явився новий переможець літньої акції «Твоя ідеальна відпустка». Другою стрічку «Молодець» примірила Наталія Полухіна з Херсону. Вона 1 липня виграла 150 000 гривень на свою ідеальну відпустку. Як зізналась пані Наталія, вже давно стала затятим шанувальником усіх акцій «Лото-Забава». Вона ніколи не втрачає шансу перевірити свою удачу в одній з них. Проте досі стати переможницею акційного розіграшу нашій героїні не вдавалося. «Відпускні» сумою у 150 000 гривень стали першим успішним досвідом пані Наталії в акціях. І плани на них у переможниці вже теж є – поїхати до Греції. Тож, бажаємо пані Наталії вдалої подорожі та гарного відпочинку!   

Цікаво, що наступний «Молодець» акції – теж купив свій щасливий білет у Херсоні. Виграшною додатковою ігровою комбінацією в акції «Твоя ідеальна відпустка» стала комбінація - 98901469, надрукована у щасливому білеті, який придбали у м.Херсон у «ЛОТО маркеті» на Центральному ринку за адресою: вул.Белінського, 19. Переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення йому призового сертифікату. 

Нагадуємо, щоб узяти участь у черговому розіграші додаткового призу 150 000 гривень, необхідно купити 3 білети або більше лотереї «Лото-Забава» вартістю від 15 гривень однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація, яку потрібно надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!

Також під час розіграшу 987-го тиражу були виграні 100 000 гривень у конкурсі «Багаті та Відомі». Цього разу удача посміхнулась справжньому ветерану лотереї – Ользі Коваленко з смт Устинівка (Кіровоградська область), яка грає у «Лото-Забава» майже 19 років та приїхала до студії вже в одинадцяте! А щасливі білети подарувала Ользі Іванівни її кума Валентина, вітаючи з Днем народження. За збігом обставин, своє день народження переможниця конкурсу «Багаті та Відомі» святкувала 24 червня та сиділа у студії на 24 місці, а тому Ольга Іванівна була впевнена, що її чекає удача. І недарма! Адже у Супер грі наприкінці розіграшу переможниці вдалося подвоїти свій початковий приз та виграти 100 тисяч гривень.  

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу. 




Поділитись:
9 липня 2018
Ми у Viber!