0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: мільйонерські вихідні переможців з Умані

8 липня 2018 року до студії «Лото-Забава» завітала новоспечена учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Ірина Здіорук з Умані, яка виграла свій заповітний 1 000 000 гривень 29 квітня 2018 року. Цікаво, що цей день став знаковим для «Лото-Забава», адже саме з 977-го тиражу у лотереї стартувало грандіозне оновлення, що пропонувало гравцям вигравати мільйони удвічі частіше. За новими правилами, можна було виграти 1 мільйон гривень навіть закресливши три лінії з двома пільговими підковками, якщо на початку розіграшу з великого лототрону випаде кулька з парним числом. У той день першою кулькою випала кулька з номером 41, а тому наша героїня виграла свій одномільйонний приз закресливши три лінії з однією пільговою підковкою. І, до речі, стала десятим мільйонером «Лото-Забава» 2018 року. Символічно, що сталася ця щаслива подія буквально за тиждень до ювілейного Дня народження Ірини Іллінічни.

Будучи справжньою шанувальницею «Лото-Забава», кожен недільний ранок Ірина Іллінічна протягом десяти років розпочинає з телерозіграшу. Так сталося й того радісного ранку, 29 квітня, коли пані Ірина зрозуміла, що виграла. Її чоловік, який був тоді вдома, не повірив радісним вигукам дружини про виграш, хоча протягом усього цього часу підтримував улюблене хобі Ірини та навіть купував на кожен тираж для неї білети. А ось на 977-ий тираж Ірина Іллінічна купила білети самостійно, можливо, саме цей випадок і зіграв ключову роль у виграші. 

Погодившись узяти участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», Ірина Здіорук запросила разом з собою до Києва свою доньку – Ольгу. Завітавши на знімальний майданчик «Лото-Забава», Ірина Іллінічна справдила одне зі своїх давніх бажань – узяла участь у зйомках прямого ефіру, особисто познайомилась з ведучими та, звичайно ж, побачила улюблене дійство з-за лаштунків. Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк привітали Ірину Іллінічну з перемогою та урочисто вручили призовий сертифікат на 1 000 000 гривень та величезний букет квітів для Ольги. Під час спільного бранчу з ведучими у столичному гриль-ресторані, переможниця зізналась, що їхній дідусь справжній шанувальник творчості обох ведучих та із захватом слідкує за всіма їх театральними виставами. Дізнавшись про це, Анатолій Гнатюк подарував гостям автобіографічну книгу, на якій обидва артисти залишили свої автографи, та попросив передати її дідусю.   

Київ зустрів почесних гостей сонячною, але неспекотною погодою. А попереду на Ірину Іллінічну та Ольгу очікували не лише традиційні атрибути розкішної програми «Два дні з життя мільйонера» (білосніжний лімузин, ресторани, SPA-салони та професійна фотосесія), але й ексклюзивна екскурсія містом з відвідуванням квіткової виставки «Світ Велетнів», а також істинно мільйонерська розвага – гра в гольф на зеленому майданчику елітного столичного Гольф центру.

Планів на виграш у родини Здіорук чимало. Чоловік Ірини мріє про автомобіль, для дітей потрібно зробити ремонти, сама ж переможниця планує трохи підлікувати здоров’я. Проте в одному всі погоджуються – перш за все треба організувати спільну відпустку та відсвяткувати виграш 1 млн гривень десь біля моря. Бажаємо, щоб усі їх плани успішно здійснилися! 




Поділитись:
9 липня 2018
Ми у Viber!