0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Стартують зміни у виплатах виграшів призових категорій

Компанія «М.С.Л.» цінує думку своїх гравців та намагається весь час покращувати свої бренди, максимально прислуховуючись до побажань відданих лотерейних прихильників. Так, у квітні 2018 року у «Лото-Забава» відбулось масштабне оновлення лотереї. Але тільки завдяки активній підтримці та ініціативі лояльних гравців можливо проводити вдосконалення та покращення улюбленої гри.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» повідомляє, що з 987 тиражу (8 липня 2018 року) у силу вступають зміни  у виплатах виграшів в окремих призових категоріях лотереї «Лото-Забава». Відтепер  за збіг однієї горизонталі та однієї діагоналі в одному ігровому полі білета, призи за ці категорії будуть вважатися двома окремими виграшами та будуть виплачуватися за кожну окремо. Аналогічно призи за збіг двох горизонталей  та двох діагоналей в одному ігровому полі будуть виплачуватися як два самостійних виграші.  

Завдяки оновленню лотереї з‘явилися нові конкурси – «Багаті та Відомі» і «Мані на дивані», а також - нові категорії виплат призів. Зміни прийшлися до смаку гравцям «Лото-Забава», адже окрім нових конкурсів та виграшів, починаючи з 977-го тиражу, з‘явилась можливість вигравати мільйонні призи удвічі частіше. Відповідно до нових правил, на початку розіграшу «Лото-Забава» з великого лототрону випадає кулька, від номера якої залежить, чи гарантовано буде виграний мільйон. Якщо номер першої кульки - парне число, то у категорії «три лінії з двома пільговими підковками» гравець виграє не 200 000 гривень, а - 1 000 000! Якщо номером першої кульки виступає непарне число – мільйонер з'являється лише в тому разі, якщо гравець закреслить три лінії в одному ігровому полі з однією пільговою підковкою.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.»  вдячний гравцям за їх активну участь в удосконаленні «Лото-Забава» та радить з усіх питань, а також з усіма пропозиціями та побажаннями звертатися на безкоштовну гарячу лінію за номером 0 (800) 21 00 65. 


Поділитись:
6 липня 2018
Ми у Viber!