0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: До студії завітала перша переможниця літньої акції

Під час розіграшу 986 тиражу «Лото-Забава», що відбувся 1 липня, до студії  завітала переможниця дебютного розіграшу нової літньої акції «Твоя ідеальна відпустка». Першою стрічку «Молодець» примірила Віра Руденко з м.Рені (Одеська область), яка виграла акційні 150 000 гривень 24 червня. Віра Василівна справжній ветеран лотерейної гри – грає  майже 19 років, проте таку велику суму виграє вперше. Отримавши призовий сертифікат з рук ведучих телерозіграшу – Лариси Руснак та Анатолія Гнатюка, Віра Василівна поділилася своєю історією перемоги. Доленосний розіграш наша героїня хоч і дивилася по телевізору, проте не зрозуміла, що виграшним виявився саме її білет. Про перемогу в акції «Твоя ідеальна відпустка» пані Віра дізналась значно пізніше, коли їй зателефонували зі студії «Лото-Забава» та привітали з виграшем 150 тис. гривень. Виграш Віра Василівна планує витратити на навчання свого онука, який зараз отримує освіту у медичному коледжі. А  ще з’їздити до Одеси, в якій давно не була.

Наразі відома інформація про наступного переможця літньої акції «Твоя ідеальна відпустка». Виграшною додатковою ігровою комбінацією стала комбінація - 60673794, надрукована у щасливому білеті, який придбали у м.Херсон у «ЛОТО маркеті» за адресою: площа Дубінди, 1. Переможець запрошується до студії «Лото-Забава» для урочистого вручення йому призового сертифікату. 

Нагадуємо, щоб узяти участь у черговому розіграші додаткового призу 150 000 гривень та стати наступним щасливчиком, , необхідно купити 3 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» від 15 гривень однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація, яку потрібно надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш!

Також під час розіграшу 986 тиражу були виграні 100 000 гривень у конкурсі «Багаті та Відомі». Цього разу удача посміхнулась залізничнику із Закарпатської області – Валерію Русину, який сидів у студії на місці під №2 та зміг подвоїти свій початковий приз. Вигравши у Супер грі 100 тис. гривень, щасливчик назвав цей день: «одним з кращих у житті».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.  


Поділитись:
2 липня 2018
Ми у Viber!