0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: виграно перші акційні 150 000

24 червня 2018 року відбувся 985-й тираж найпопулярнішої сімейної лотереї України – «Лото-Забава». Хоч мільйонні призи лотереї залишились недоторканими, проте на гравців очікувала ціла низка радісних новин, приємних сюрпризів і зриви чималих грошових призів серед яких – 500 000 гривень. 

Рівно тиждень тому ведучі «Лото-Забава», Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, анонсували старт літньої акції під назвою «Твоя ідеальна відпустка», а 24 червня перші акційні 150 000 гривень вже знайшли свого власника. Ним виявився  гравець, у лотерейному білеті якого зазначена наступна додаткова ігрова комбінація: 51544991. Наразі відомо, що білет з такою комбінацією було придбано 21 червня у місті Рені Одеської області. Щиро запрошуємо переможця завітати до студії «Лото-Забава» вже найближчої неділі, щоб отримати символічний чек на 150 000 гривень з рук улюблених ведучих.

Нагадаємо, що 17 червня 2018 року стартувала нова літня акція під назвою «Твоя ідеальна відпустка». Так, з 24 червня по 19 серпня 2018 року, протягом 9 тиражів, між учасниками літньої акції розігруватимуться додаткові грошові призи загальною сумою в 1 350 000 гривень, тому щонеділі, протягом дії акції, у прямому ефірі виграватимуть додатково по 150 000 гривень. 

Більш детально дізнатися про правила участі в акції можна в окремому розділі.

Надзвичайно цікавими виявилися й учасниці конкурсу «Мані на дивані». Першою з них стала пані Людмила з міста Харків. Довгі 20 секунд ведучі безуспішно намагалися встановити зв’язок з учасницею. Вони вже були готові перейти до наступного конкурсу, коли в останню мить Людмила все ж підняла слухавку та правильно відповіла на питання ведучих, вигравши 20 000 гривень. Жінка одразу закортіла залишити свій виграш у такому розмірі, відмовившись від додаткової гри.

А от наступна учасниця конкурсу «Мані на дивані» шокувала всю Україну. Справа в тому, що нею виявилась жінка з міста Дніпро на ім’я… Лариса Руснак! Мабуть, через такий неймовірний збіг обставин, вона вирішила зіграти у гру «Більше-менше» з Анатолієм Гнатюком, завдяки якій можна подвоїти 20 000 гривень, або ж зменшити виграш у два рази. На жаль, на цьому магія збігів завершилась, адже пані Лариса вибрала табличку «Мані», за якою ховалась сума у 10 000 гривень. 

Мільйон гривень і джекпот лотереї «Лото-Забава» цього тижня не знайшли своїх власників, на відміну від 200 000 гривень, які виграли у «Великій грі». Щасливчиком, який поповнить свій бюджет на кругленьку суму, став гравець, який закреслив у своєму білеті три горизонталі з двома пільговими підковками. Наразі відомо, що виграшний лотерейний білет було придбано 23 червня у місті Запоріжжя у «ЛОТО маркеті», що розташований на вулиці Шкільна, 16.

І, наостанок, розповімо про пана В’ячеслава з міста Кривий Ріг, який став власником півмільйона гривень завдяки конкурсу для гравців у студії під назвою «Багаті та Відомі». Варто зазначити, що спочатку сума виграшу щасливчика склала 50 000 гривень. Збільшити її у 10 разів він зміг майже наприкінці прямого ефіру завдяки Супер грі. За словами переможця, частина виграшу обов’язково піде у дитячий будинок у Кривому Розі. 

На всіх шанувальників «Лото-Забава» чекав ще один приємний сюрприз: історія життя після виграшу 3 мільйонів гривень учасників «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - пана Віталія та Людмили Митків. Телеглядачі та гравці у студії змогли на власні очі побачити, на що саме витратило джекпот щасливе сімейство з села Сокиринці Хмельницької області, яким Фортуна посміхнулась 10 липня 2016 року у тиражі №883.

Щиро вітаємо всіх переможців та нагадуємо, що наступний тираж «Лото-Забава» відбудеться вже найближчої неділі о 9:00 на телеканалі «1+1».


Поділитись:
25 червня 2018
Ми у Viber!