0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: солодкі 300 000 виграно

У неділю 17 червня 2018 року під час розіграшу найпопулярнішої сімейної лотереї України «Лото-Забава» ведучі, Анатолій Гнатюк та Лариса Руснак, оголосили про виграш головного призу конкурсу під назвою «Парочка» розміром у 300 000 гривень.

Відомо, що переможцем став гравець з міста Немішаєве, який за день до розіграшу, 16 червня, придбав лотерейний білет у кіоску «Канцтовари» за адресою вул. Заводська, 48 а. Цікавим є той факт, що переможець, задля збільшення шансів на виграш у конкурсі, замовив у розповсюджувача друк одразу 5 додаткових комбінацій – парочок - у своєму білеті, що є максимальною кількістю для одного лотерейного білета «Лото-Забава». Тож вартість його гри склала 35 гривень.

Нагадуємо, що для участі у конкурсі «Парочка» необхідно при купівлі білета «Лото-Забава» замовити додаткову ігрову комбінацію, яка коштує 5 гривень та друкується на вашому білеті. У цілому, можна придбати від однієї до п’яти «Парочок» на один білет. Під час конкурсу з окремого лототрону випадає 9 кульок з числами від 1 до 75. Саме ці дев’ять номерів і складають виграшну комбінацію тиражу.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення свого виграшу.

У той самий день разом з виграшем головного призу конкурсу «Парочка», чималі призи виграли дві учасниці конкурсу «Мані на дивані». Першою з них стала Лілія Миколаївна з Чернігова, яка, дізнавшись про виграш 20 000 гривень, одразу ж повідомила, що забирає саме цю суму, не вислухавши навіть пропозицію Лариси щодо додаткової гри, у якій можна подвоїти свій виграш чи з такою ж вірогідністю зменшити його вдвічі.

Другою учасницею конкурсу стала пані Галина з Одеської області, яка так само вирішила не ризикувати та забрала виграні  20 000 гривень.

І, наостанок, справжній куш розміром у 100 000 гривень прямо у студії виграв пан Петро з Волинської області, який став головним переможцем конкурсу «Багаті та Відомі».

Вже наступного тиражу, який відбудеться 24 червня, на всіх шанувальників лотереї «Лото-Забава» очікує додатковий грошовий приз 150 000 гривень, адже стартувала літня акція під назвою «Ідеальна відпустка». Нагадаємо, що у проміжку з 24 червня по 19 серпня 2018 року, протягом 9 тиражів, між гравцями «Лото-Забава», а точніше, між учасниками літньої акції «Ідеальна відпустка», розігруватимуться додаткові грошові призи загальною сумою в 1 350 000 гривень!

Дізнатися більш детально про умови літньої акції можна в окремому розділі на сайті «Лото-Забава».


Поділитись:
20 червня 2018
Ми у Viber!