0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: стартувала нова літня акція «Ідеальна відпустка»

17 червня 2018 року під час проведення 984 тиражу лотереї «Лото-Забава» ведучі, Анатолій Гнатюк і Лариса Руснак, з радістю повідомили про старт нової літньої акції під назвою «Ідеальна відпустка». Нарешті розпочалась омріяна пора року, коли припікає сонце, а всі думки в голові тільки про море, пляж і заслужений відпочинок після важкого, проте плідного робочого року. На цю честь найпопулярніша  сімейна лотерея України, вже традиційно, розігрує додаткові грошові призи.

Загалом у проміжку з 24 червня по 19 серпня 2018 року, протягом 9 тиражів, між гравцями «Лото-Забава», а точніше, між учасниками літньої акції «Ідеальна відпустка», розігруватимуться додаткові грошові призи загальною сумою в 1 350 000 гривень!

Так, починаючи з 985-го тиражу та до моменту закінчення акції, ведучі щонеділі у прямому ефірі розігруватимуть додатково по 150 000 гривень. Усього призів 9. Стільки ж буде й переможців акції. І, що найголовніше, кожний додатковий приз у 150 000 гривень обов’язково буде виграний!

Для того, щоб стати учасником літньої акції, необхідно однією покупкою придбати 3 або більше лотерейних білетів «Лото-Забава» вартістю від 15 гривень. На кожному з них буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Щоб Ваш номер телефону потрапив у базу претендентів на «Ідеальну відпустку», цю комбінацію необхідно обов’язково зареєструвати, надіславши її за домогою смс-повідомлення на номер 330. Зверніть увагу, що кожну комбінацію необхідно надсилати окремим смс-повідомленням.

Чим більше буде зареєстровано додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш. З одного номеру мобільного телефону можна надсилати необмежену кількість ігрових комбінацій.

Починаючи з 24 червня, ведучі щонеділі у прямому ефірі за допомогою комп’ютера та принципу випадковості визначатимуть одну унікальну додаткову ігрову комбінацію, а власник номера телефону, з якого вона була надіслана, стане переможцем. Тож не пропустіть вже найближчої неділі розіграш перших додаткових 150 000 гривень і дізнайтесь першими хто саме стане їх власником!

Дізнатися більше про акцію «Ідеальна відпустка» від «Лото-Забава» можна у спеціальному розділі на офіційному сайті лотереї.

Нагадуємо, що спостерігати за розіграшами лотереї можна у прямому ефірі кожної неділі на телеканалі «1+1» о 9:00.

Поділитись:
19 червня 2018
Ми у Viber!