0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонерський уїк-енд: від Києво-Печерської Лаври до Межигір’я

Вітаємо нового почесного учасника «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - пана Олександра Древаля, який протягом 16-17 червня 2018 року разом з донькою відчув усі переваги мільйонерського життя завдяки подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера».

Можливим це все стало завдяки щасливому лотерейному білету, який пан Олександр придбав 11 квітня у смт Чорнобай (Черкаська обл.) на точці продажу лотерейних білетів, що знаходиться у магазині «Універмаг» на вулиці Центральна, 91. Саме завдяки йому, за результатами розіграшу тиражу № 975, що відбувся 15 квітня, щасливчик отримав статус 288-го мільйонера «Лото-Забава».

Шлях до омріяного виграшу в пана Олександра був довгим та напрочуд цікавим, адже грати в улюблену лотерею він почав ще з самих перших тиражів і за цей час встиг аж двічі побувати у студії «Лото-Забава» у якості основного гравця. Зі слів Олександра Миколайовича, у той день, коли ведучі оголосили про зрив мільйону гривень, він знаходився перед екраном телевізора, традиційно пильнуючи за розіграшем, тож дізнався про свою удачу з перших вуст.

Зазвичай, пан Олександр купує по 10, а інколи й по 20 лотерейних білетів на тираж. Під час ефіру він уважно записує номери усіх кульок, що випадають з лототрону, а вже потім перевіряє окремо кожен з білетів. Коли в одному з них були закреслені три горизонталі, у переможця трапився невеликий шок.

Спочатку - не повірив. Не повірила і сестра, яка була поруч з переможцем у щасливий момент. Усвідомлення реальності виграшу настало вже у Києві, коли на запрошення лотерейного оператора «М.С.Л.» Олександр разом із донькою Вірою 16 червня сіли у білосніжний лімузин – обов’язковий атрибут усіх учасників «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.».

У рамках ексклюзивної програми «Два дні з життя мільйонера» окрім лімузину на Олександра Миколайовича та доньку переможця очікували безліч мільйонерських розваг: відвідування столичних ресторанів, відпочинок у SPA-салоні, професійна фотосесія, обід з ведучими улюбленої лотереї. Окрім того на прохання самого переможця лотерейний оператор влаштував гостям приватну екскурсію Києво-Печерською Лаврою з відвідуванням печер. А справжньою вишенькою на торті стала екскурсія до славнозвісного Межигір’я, яка включала в себе прогулянку клубним домом «Хонка», відвідини музею ретро-автомобілей та загальну прогулянку по території на електромобілі.

Зі слів пана Олександра, у нього вже є плани на виграні гроші. Справа у тому, що у переможця двоє дітей: донька, з якою він закортів розділити ці два незабутні дні, та син. Тож виграні у лотерею гроші Олександр Миколайович планує витратити на купівлю для дітей житла. Крім того, він вже спланував зробити вдома ремонт і трохи оздоровитися.

Але на цьому історія пана Олександра не закінчується, адже після виграшу одного мільйона гривень, справжній шанувальник «Лото-Забава» не збирається зупинятися на досягнутому та продовжуватиме купувати лотерейні білети, щоб колись у майбутньому виграти ще й джекпот.

Бажаємо Олександру успіхів та прихильності пані Фортуни! 


Поділитись:
18 червня 2018
Ми у Viber!