0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Товстий гаманець»: виграно 200 000 у Рівненській області

2 червня 2018 року у місті Костопіль, що на Рівненщині, виграли 200 000 гривень – головний приз електронної миттєвої лотереї «Товстий гаманець» сімейства «Швидкограй». Гравець придбав виграшний квиток вартістю 20 гривень на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований у магазині «Смак» за адресою: вул. Грушевського, 27.

Наразі переможець вже звернувся до оператора державних лотерей «М.С.Л.» та оформив свій виграш. Щасливицею виявилась жінка на ім’я Тетяна, і це була перша в її житті гра у лотерею.

«У нашій сім’ї у лотереї грає моя донька, - каже володарка головного призу. – У той день ми разом з нею проходили повз точку продажу лотерейних білетів у центрі міста, і вона за звичкою пішла купити собі кілька лотерей. Чомусь цього разу я вирішила приєднатися до неї та вибрала першу-ліпшу гру, яка мені сподобалась. Нею виявився «Товстий гаманець».  

Пані Тетяна дуже зраділа, коли після перевірки квитка зрозуміла, що той виявився виграшним, проте спочатку їй здалося, що сума її призу - 200 гривень. Коли ж на прохання переможниці видати їй виграш, розповсюджувач розгублено відповів, що такої великої суми у нього на точці немає, Тетяна ще раз перевірила квиток більш ретельно та через кілька секунд була по-справжньому шокована.

«Розумієте, зір у мене вже не настільки гострий, як раніше, тож коли я побачила, що замість 200 виграла 200 000 гривень, то була надзвичайно шокована. Я не могла нічого вимовити вголос – дуже складно передати ті емоції, а от у моєї доньки була настільки голосна та щаслива реакція, що мені навіть було трохи незручно», - каже переможниця.

Зважаючи на такий гарний старт, пані Тетяна відтепер планує регулярно грати у лотерею разом з донькою, щоб одного разу їм обом пощастило виграти достатньо коштів на здійснення мрії всього життя – придбати власну велику квартиру.

Нагадаємо, лотерея «Товстий гаманець» належить до сімейства «Швидкограй» і вирізняється з-поміж інших тим, що пропонує гравцям на вибір лотерейні квитки за 5, 10 та 20 гривень. Залежно від ціни квитка різняться й максимальні виграші - 50 000, 100 000 та 200 000 гривень відповідно!

Правила гри у «Товстий гаманець» досить прості та зрозумілі. На лотерейному квитку розміщені декілька «Виграшних номерів» та «Ваших номерів». Під кожним з «Ваших номерів» вказана сума можливого виграшу.

Якщо будь-який з «Ваших номерів» співпав з «Виграшним номером», гравець виграє приз за цей номер.

Попередній крупний виграш у лотереї «Товстий гаманець» сумою 100 000 гривень був виграний 13 квітня 2018 року щасливцем з Переяслав-Хмельницького. Щасливчик придбав квиток вартістю 10 гривень у «ЛОТО маркеті», розташованому за адресою: вул. Щорса, 1, та миттєво виграв максимальний приз.


Поділитись:
6 червня 2018
Ми у Viber!