0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Київській області народився 13 мільйонер 2018 року!

3 червня під час розіграшу 982-го тиражу «Лото-Забава» була зафіксована поява тринадцятого мільйонера цього року та 292-го щасливчика у низці мільйонерів «Лото-Забава».  

На початку розіграшу першою кулькою, що випала з великого лототрону, стала кулька №20, а отже, у 982-му тиражі мав бути гарантовано розіграний 1 000 000 гривень. Таким чином, щасливчик, який закреслив три лінії з двома пільговими підковками, виграв не 200 тис. гривень, а один мільйон. Виграшний білет № 0235291 був придбаний у м.Васильків (Київська область) на фірмовому столі «М.С.Л.», що знаходиться у супермаркеті «Фуршет» на вул. Грушевського, 19.

Переможець запрошується до «Клубу мільйонерів «М.С.Л.», членство у якому надає свої корисні переваги. Окрім того, оператор державних лотерей «М.С.Л.» пропонує переможцю завітати до Києва та взяти участь у спеціальній святковій VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера», розрахованій на двох осіб: переможця та його супутницю або супутника. У рамках програми новоспеченому мільйонеру пропонується поринути у світ солодкого життя у стилі luxury та провести незабутній уїк-енд. Кульмінаційною подією двох днів стане участь у недільному прямому ефірі «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, й урочисто вручать почесному гостю символічний чек на 1 000 000 гривень.

Нагадаємо, протягом 26-27 травня свій святковий уїк-енд провів почесний учасник «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - Юрій Редько та його дружина Ірина.  У рамках ексклюзивної програми «Два дні з життя мільйонера» на Юрія та Ірину очікували безліч мільйонерських розваг: білосніжний лімузин, відвідування столичних ресторанів, відпочинок у SPA-салоні, віртуальна екскурсія за допомогою квадрокоптерів над Києвом у 3D-окулярах. А «родзинкою» дозвілля стала  незабутня прогулянка на парусній яхті по Дніпру під прапором «Лото-Забава».

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає головного переможця тиражу та радить йому звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.




Поділитись:
4 червня 2018
Ми у Viber!