0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Гаряча штучка!»: Зустріньте спекотне літо зі смаком!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» пропонує до вашої уваги електронну миттєву лотерею (ЕМЛ) «Гаряча штучка!» із сімейства «Швидкограй». На всіх точках розповсюдження ви можете придбати лотерейні квитки трьох серій: «Рибачка Соня», «Миколаївська морячка» та «Херсонська красуня», кожен з яких оздоблений унікальним графічним зображенням. Білет ЕМЛ «Гаряча штучка!» коштує 20 гривень, а максимальний приз лотереї складає – 50 000!

Правила гри зрозумілі як новачкам, так і ветеранам лотерейної гри. На кожному лотерейному квитку розміщується 5 окремих Ігор. Кожна Гра містить 1 «Гарячий номер» та 4 «Ваших номери». У разі, якщо в рамках однієї Гри «Гарячий номер» збігся з будь-яким з «Ваших номерів», гравець миттєво виграє приз за цей номер. Суми можливих виграшів одразу вказані на квитку лотереї «Гаряча штучка!» - під відповідними «Вашими номерами». Окрім того, кожний гравець має шанс виграти 100 гривень, якщо додатковий номер, що друкується у відповідному полі на квитку випадковим чином, співпаде з будь-яким з «Ваших номерів» у будь-який з п‘яти Ігор.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
1 червня 2018
Ми у Viber!