0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Фінал чемпіонату України з хокею серед аматорів на арені «Льодограй»

Протягом двох днів, 26-27 травня 2018 року, на льодовій арені УНТЦ «Льодограй», що є соціальним проектом оператора державних лотерей «М.С.Л.», відбувався фінальний етап чемпіонату України з хокею серед аматорів. Цей турнір став першим в історії, що був проведений під егідою Федерації хокею України, у якому зустрілися найсильніші аматорські колективи з різних регіонів країни.

У чемпіонаті взяли участь 8 команд, серед них: столичний «Сиріус», білоцерківська «Рось», «Харківські Тигри», хмельницький «Легіон», вінницький «Маяк», «Криворізькі Яструби», ХК «Суми», а також полтавський «Кальвадос», який в останній момент замінив ХК «Луцьк».

Відповідно до регламенту змагання, брати участь у чемпіонаті мали право виключно хокеїсти-аматори, а також не більше трьох хокеїстів, які навчались у ДЮСШ, старші 45 років. Також у складі команд-учасниць мали право виступати хокеїсти, які протягом сезону захищали її кольори в регіональних змаганнях, а також до 5 хокеїстів з інших команд цього ж регіону.

Спостерігати за перебігом змагань можна було як на території УНТЦ «Льодограй», так і за допомогою онлайн-трансляцій, що відбувались на YouTube каналі льодового центру.

У підсумку напружених дводенних змагань першість у чемпіонаті та титул першого чемпіона України з хокею серед аматорів виборола білоцерківська команда «Рось». Досягнення команди було відзначено врученням золотого кубка капітану команди, Юрію Загородньому, під час урочистої церемонії.  Її провели президент Всеукраїнської громадської організації «Федерація хокею України» Анатолій Брезвін і голова громадської спілки з хокею у Київській області Ігор Штефан.

Під час офіційної частини Анатолій Брезвін зазначив, що у подальшому ці змагання збиратимуть ще більшу кількість учасників: «Цей турнір став першим офіційним чемпіонатом України з хокею серед аматорів. Я переконаний, що змагання будуть відбуватися щорічно. А враховуючи високий інтерес до хокею в різних регіонах України, кількість команд-учасниць чемпіонату постійно зростатиме». 

Поділитись:
29 травня 2018
Ми у Viber!