0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонерський круїз на яхті по Дніпру під прапором «Лото-Забава»

До закритого елітного «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» приєднався новий почесний учасник – Юрій Редько з Києва, який разом зі своєю дружиною Іриною провів незабутній уїк-енд протягом 26-27 травня 2018 року у рамках подарункової програми «Два дні з життя мільйонера». 

Приз у розмірі 1 мільйону гривень Юрій Редько зірвав 25 березня у 972-му тиражі. Історія його виграшу майже нереальна, оскільки щасливчику вдалося виграти мільйон з перших у житті куплених білетів. Як зізнався пан Юрій, у «Лото-Забава» досі ніколи не грав, проте того знакового дня до них завітали друзі, завзяті лотерейні гравці, які й умовили Юрія та Ірину придбати білети «за компанію». Цікаво, що переможець навіть не знав, де та як перевірити білети, а тому відправив їх фото своїм друзям, які невдовзі й сповістили про неймовірну удачу - виграш 1 000 000 гривень!

У рамках ексклюзивної програми «Два дні з життя мільйонера» на Юрія та Ірину очікували безліч мільйонерських розваг: білосніжний лімузин, відвідування столичних ресторанів, відпочинок у SPA-салоні, віртуальна екскурсія квадрокоптерами над Києвом у 3D-окулярах. «Родзинкою» цього дозвілля стала  незабутня прогулянка на парусній яхті по Дніпру під прапором «Лото-Забава», де родина мала змогу насолодитись столичними краєвидами, чудовою сонячною погодою, спробувати себе у ролі капітанів, а також присвятити час один одному. Кульмінацією святкового уїк-енду став прямий ефір «Лото-Забава», де подружжя урочисто привітали Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк і вручили символічний чек на 1 000 000 гривень. Проте свято на цьому не завершилося, адже попереду на героїв очікував бранч з ведучими у затишному столичному ресторані та, звичайно ж, потужний заряд позитивних емоцій. 

На питання, чи буде Юрій після цього неймовірного подарунка Фортуни грати у лотерею, переможець відповів: «Обов’язково, адже ми з нею тепер близькі родичі!». А свій виграш переможець планує витратити на покупку нового автомобіля та довгоочікувану відпустку. Бажаємо Юрію та Ірині здійснення запланованого та нових лотерейних виграшів!


Поділитись:
29 травня 2018
Ми у Viber!