0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

"М.С.Л." виключено з санкційних списків України

Відповідно до Указу Президента України №126/2018 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 травня 2018 року "Про застосування та скасування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)" введено у дію рішення РНБОУ про застосування та скасування санкцій. 

У переліку юридичних осіб, до яких застосовуються санкції, оператор державних лотерей "М.С.Л." відсутній. 

Георгій Ложенко, президент "М.С.Л": "Влада нарешті продемонструвала зважений підхід, який піде на користь українському суспільству та бізнесу. Настав кінець старанному руйнуванню нашої ділової репутації. У подальших планах розширення програми соціальної відповідальності, відновлення ділових стосунків із українськими та міжнародними партнерами. І головне - впровадження в Україні міжнародних стандартів регулювання лотерейного ринку, які повинні забезпечити прозорість руху коштів, отриманих від проведення державних лотерей.".

Довідка:

Санкції стосовно компанії "М.С.Л." уперше було застосовано у 2015 році, а згодом продовжено у 2016 і 2017 роках без оприлюднення доказів причетності компанії до російського капіталу та фінансування тероризму. 

Тривалий час "М.С.Л." аргументовано доводив, що запровадження санкцій безпідставне. Так, у 2017 році Службою безпеки України було встановлено, що ТОВ "М.С.Л. " не здійснювало фінансування тероризму за результатами проведення досудового слідства у кримінальному провадженні №22015101110000228, відкритому за заявою кінцевого бенефіціарного власника ТОВ "М.С.Л. " Маркоса Шіапаніса від 14 грудня 2015 року. Кримінальне провадження було закрито.

Протягом 2015-2017 року "М.С.Л." виплатив українським гравцям більше 1 млрд грн виграшів, сплачував військовий збір, продовжував підтримувати важливі для України соціальні проекти:

- Універсальний навчально-тренувальний центр "Льодограй" у м. Богуслав, Київська область;

- Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість";

- футбольна команда КДЮСШ №15 2007 року народження (Київ);

- Всеукраїнська благодійна організація  "Даун Синдром";

- Центр "Розвиток КСВ";

- Товариство ветеранів спорту України.


Поділитись:
24 травня 2018
Ми у Viber!