0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: 250 000 гривень виграно у м. Кропивницький

У 980-му тиражі «Лото-Забава» у конкурсі «Багаті та Відомі» було виграно 250 000 гривень. Цього разу переможницею стала Ліна Шеховцова з м. Кропивницький (Кіровоградська область), яка сиділа у студії на місці №20. Саме її номер був обраний колесом «Багаті та Відомі» у прямому ефірі. Таким чином, Ліна Дмитрівна миттєво виграла 50 000 гривень та отримала шанс збільшити свій виграш наприкінці тиражу. Цією нагодою переможниця успішно скористалася, вигравши свій приз 250 000 гривень у Супер грі.. Маючи вже значний лотерейний стаж, близько 15 років, Ліна Дмитрівна у студії «Лото-Забава» опинилась вперше. Переможниця працює вчителькою, викладає фізику та астрономію у гімназії. За допомогою виграшу Ліна Дмитрівна планує допомогти своїм дітям: доньці з першим внеском за квартиру, а сину – з ремонтом.

Щоб узяти участь у конкурсу «Багаті та Відомі», потрібно замовити при купівлі білета «Лото-Забава»  комбінацію та зареєструвати її за допомогою смс-повідомлення на номер 330, за допомогою мобільного додатка або на офіційному сайті «М.С.Л.». У відповідь гравець отримує порядковий номер. Серед усіх, хто надсилає комбінації, будуть визначатись 25 основних гравців та 10 резервних, яких наступного тиражу запросять до студії для участі у конкурсі «Багаті та Відомі». Під час прямого ефіру ведучі будуть обертати колесо з номерами місць основних гравців у студії. Колесо і  визначить переможця конкурсу, який отримає 50 000 гривень. Щасливчик має шанс збільшити суму свого призу у Супер грі наприкінці розіграшу до півмільйона гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає Ліну Дмитрівну з виграшем призу у чверть мільйона гривень. Нагадуємо, що для отримання консультації щодо оформлення виграшів, необхідно звертатися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65.


Поділитись:
21 травня 2018
Ми у Viber!