0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

ЕМЛ «Святкова»: Стартувала нова серія під назвою «Пікнічок»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно повідомляє про старт продажу нової серії електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Святкова» з сімейства «Швидкограй». Нова серія має назву «Пікнічок». Новинка стала справжнім відображенням настрою більшості українців, які завдяки аномально теплій погоді використовують кожну можливість для того, щоб гарно провести час із близькими на природі.

Правила гри дуже прості та зрозумілі як новачкам, так і давнім шанувальникам миттєвих лотерей від «М.С.Л.». На кожному квитку  друкується 16 «Ваших символів» та 12 «Виграшних символів». Якщо будь-які з «Ваших символів» співпали з «Виграшними» та утворили горизонталь або вертикаль з чотирьох символів – квиток є виграшним. Побачити суму виграшу та суми можливих виграшів можна відразу поряд з лініями.

Крім того, на кожному лотерейному квитку розміщується один додатковий ігровий символ, обраний випадковим чином. Якщо цей символ співпав з будь-яким з «Ваших символів», гравець одразу виграє 50 гривень. При цьому вартість одного квитка – усього 10 гривень.

Зверніть увагу, що виграші до 100 гривень включно зазначаються на лотерейних квитках за вирахуванням податків та зборів.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
11 травня 2018
Ми у Viber!