0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У м. Нікополь виграно 200 000 гривень

Головним переможцем «Великої гри» 978 тиражу «Лото-Забава», що відбувся 6 травня, став гравець, який закреслив в одному ігровому полі три горизонталі з двома пільговими підковками та виграв 200 000 гривень. Свій щасливий білет №0078533 переможець придбав у місті Нікополь (Дніпропетровська обл.) на фірмовому островку «М.С.Л.», що знаходиться у магазині «Універмаг» на проспекті Трубників, 14.

Свої переможці визначилися й у двох нових конкурсах: для гравців у студії «Багаті та відомі» і інтерактивному конкурсі «Мані на дивані». Переможницею конкурсу «Багаті та Відомі» у 978-му тиражі стала киянка Віра Олександрівна, яка сиділа у студії на місці №21 у першому ряді. Номер саме її місця у прямому ефірі визначило колесо «Багаті та Відомі». Миттєво вигравши 50 000 гривень, пані Віра мала змогу збільшити свій виграш наприкінці тиражу, що вона й успішно зробила! Адже у підсумку переможниця конкурсу змогла подвоїти виграш у Супер грі та завоювати приз у 100 000 гривень. Цікаво, що маючи вже значний лотерейний стаж, Віра Олександрівна у студії «Лото-Забава» опинилась вперше. Як зізналася щасливиця, допоміг випадок. Отримавши до своєї пенсії раптове додаткове нарахування у 140 гривень, пані Віра вирішила на радощах витратити його на лотерейні білети. І ось так удача допомогла переможниці перетворити 140 гривень у 100 000 гривень! 

Щоб узяти участь у конкурсу «Багаті та Відомі», потрібно замовити при купівлі білета «Лото-Забава»  комбінацію та зареєструвати її за номером 330, за допомогою мобільного додатка або на офіційному сайті «М.С.Л.». У відповідь гравець отримує порядковий номер. Серед усіх, хто надсилає комбінації, будуть визначатись 25 основних гравців, яких наступного тиражу запросять до студії для участь у конкурсі «Багаті та Відомі», та 10 резервних. Всього до студії запрошується 35 гравців. Під час прямого ефіру ведучі будуть обертати колесо з номерами місць основних гравців у студії. Колесо і  визначить переможця конкурсу, який отримає 50 000 гривень. Щасливчик має шанс збільшити суму свого призу у Супер грі наприкінці розіграшу до півмільйона гривень

Цього разу обидва переможці конкурсу «Мані на дивані» з м. Мукачево та м. Гостомеля виграли по 20 000 гривень, і вирішили не випробовувати свою удачу, щоб подвоїти свій приз, і забрали кожен по 20 тис. гривень. Нагадаємо, що інтерактивний конкурс «Мані на дивані» призначений для телеглядачів, у якому їм пропонується виграти до 40 000 гривень, сидячи біля телевізору та не встаючи з дивану. Конкурс має два етапи. Під час першого етапу ведучі телефонують до гравця, а під час другого – гравці телефонують до студії.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців 978-го тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.



Поділитись:
7 травня 2018
Ми у Viber!