0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Нове життя пенсіонерів-мультимільйонерів «Лото-Забава» з Хмельниччини

Переможцям 883-го тиражу «Лото-Забава», які зірвали 10 липня 2016 року джекпот у розмірі 3 000 000 гривень, завдяки найулюбленішій лотереї українців вже вдалось здійснити чимало своїх мрій. І нещодавно Віталій Миколайович та Людмила Зиновіївна Митки запросили до себе журналістів аби розповісти про своє життя після цього карколомного виграшу.

Привітна родина у повному складі зустріла гостей багатим застіллям. Одразу ж згадали про приїзд до Києва для участі у VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера» від «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.». Тоді мешканців мальовничих Сокиринців столиця вразила своїм розмахом і безліччю коштовних розваг. Досі вони не забули неймовірну панораму з вікна готелю у центрі міста, індивідуальну екскурсію історичними пам’ятками, дорогі ресторани, SPA-процедури, ексклюзивну фотосесію, білосніжний лімузин і, звісно ж, бранч з улюбленими ведучими. Пані Людмила зізналась, що час від часу передивляється світлини, зроблені у той незабутній липневий уїк-енд 2016 року.

Після приємних згадок про минуле пан Віталій розповів, куди витратив виграні 3 мільйони. До речі, для Митків саме ця цифра є дуже символічною, адже подружжя, яке прожило 41 рік разом, має 3 дітей та 3 внуків. Нагадаємо, що ініціатором гри у «Лото-Забава» була Людмила Зиновіївна, а от Віталій Миколайович був налаштований досить скептично. «Я в цій грі не дуже азартний. Це більше дружина», - зізнається чоловік. Але до розподілу грошей таки долучився :). Виграш вирішили витратити розсудливо: купили трактор, сівалку, копалку та косарку - тепер підпрацьовують з власною технікою на полях сусідів. Крім того придбали машину, встановили паркан і браму, зробили ремонт у будинку та забезпечили його централізованим водопостачанням. Тепер планують відправити рідних на море. «Цього року хочемо відправити дочку з внучкою на відпочинок. А куди, нехай самі виберуть», - каже пані Людмила. Між іншим, вони й досі купують білети «Лото-Забава» і радять всім вірити в себе, адже виграє лише той, хто грає.

Ми бажаємо великій родині водія та вчительки Митко всіляких гараздів, дякуємо їм за довіру та цікаву розповідь!


Поділитись:
3 травня 2018
Ми у Viber!