0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Перші герої нових інтерактивних конкурсів

29 квітня о 9:00 на телеканалі «1+1» стартував перший розіграш оновленої «Лото-Забава». Таким чином, 977-ий тираж подарував шанувальникам лотереї два нових інтерактивних конкурси: «Багаті та відомі» і «Мані на дивані». 

Щоб узяти участь у конкурсу «Багаті та Відомі», потрібно замовити при купівлі білета «Лото-Забава»  однойменну комбінацію та зареєструвати її за номером 330 або на офіційному сайті «М.С.Л.». Серед усіх, хто надсилає комбінації, будуть визначатись 25 гравців, яких наступного тиражу запросять до студії для участь у конкурсі «Багаті та Відомі». Під час прямого ефіру ведучі будуть обертати колесо з номерами місць гравців у студії, що дозволить визначити переможця конкурсу, який отримає 50 000 гривень. У сусідів переможця по ряду є шанс виграти 5 000 або 10 000 гривень. Окрім того, головний переможець «Багаті та Відомі» має змогу збільшити свій виграш до півмільйона гривень у спеціальній Супер грі, яка відбувається наприкінці розіграшу тиражу. Переможцем конкурсу «Багаті та Відомі» у 977-му тиражі став пан Сергій з міста Кропивницький, якому пощастило збільшити свій виграш у 10 разів та виграти 500 000 гривень!  

Інтерактивний конкурс «Мані на дивані» призначений для телеглядачів, у якому їм пропонується виграти до 40 000 гривень, сидячи біля телевізору та не встаючи з дивану. Конкурс має два етапи. Під час першого етапу ведучі телефонують до гравця, а під час другого – гравці  телефонують до студії. Так, першим щасливчиком конкурсу стала пані Ірина з м. Кропивницький, яка, просто узявши слухавку, виграла 20 тис. гривень. Другим переможцем став пан Василь з Полтавщини, який вирішив перевірити свою удачу та зіграти з Анатолієм Гнатюком у гру, що подвоює виграш або навпаки зменшує його удвічі. Не вгадавши за якою з двох табличок ховається заповітне подвоєння призу, пан Василь виграв 10 тис. гривень. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.



Поділитись:
30 квітня 2018
Ми у Viber!