0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонерський уїк-енд: персональний літак та VIP-екскурсія столицею

29 квітня до студії «Лото-Забава» завітала новоспечена учасниця «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» - Олександра Гошкович, яка 1 квітня виграла 3 000 000 гривень завдяки білету, придбаному через Інтернет, та стала 287-м щасливчиком на лічильнику мільйонерів лотереї. Ця перемога – безпрецедентна подія, адже в історії «Фабрики мільйонерів» досі не вигравали джекпот онлайн.

Погодившись узяти участь у ексклюзивній подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера», Олександра Петрівна приїхала 28 квітня до Києва разом зі своєю онучкою – Світланою, яка теж відіграла важливу роль у бабусиній перемозі. Олександра Петрівна справжній ветеран лотерейної гри та захопилась лотереєю «Лото-Забава» майже з перших тиражів. Перший придбаний квиток виявився виграшним та приніс у якості призу 65 гривень. З тих пір Олександра Петрівна не втрачала віри у перемогу та продовжувала грати. Проживаючи у невеликому селі Миколаївської області, переможниця весь час купувала білети в обласному центрі. Проте постійно їздити до Миколаєва стало важкувато, і саме тоді на допомогу прийшла внучка. Світлана налаштувала бабусі Інтернет та пояснила, як купувати білети онлайн. Це і стало доленосною віхою в історії виграшу нашої героїні. Один з цифрових білетів «Лото-Забава» незабаром приніс Олександрі Петрівні карколомну перемогу – джекпот у розмірі 3 000 000 гривень!

Київ зустрів почесних гостей неймовірною, по-літньому сонячною погодою. А попереду дівчат очікували не лише традиційні атрибути розкішної програми «Два дні з життя мільйонера»: білосніжний лімузин, ресторани, SPA-салони та фотосесія, але й персональний літак. Такого досі не було! Індивідуальний політ над столицею на літаку Cessna 172 залишив незабутні враження. Гості мали змогу побачити з висоти мальовничі краєвиди Дніпра, Десни, Київського моря, пролетіти над Межигір’ям. Окрім того, для переможців була організована індивідуальна VIP-екскурсія по історичному центру Києва та похід на виставку тюльпанів на Співочому полі.  

Проте найголовніше Олександру Петрівну та Світлану очікувало під час зйомок у прямому ефірі «Лото-Забава», адже 977-ий тираж став відправною точкою для старту грандіозного оновлення «Лото-Забава». Уже від самого приїзду на студію гостей захопив вир позитивних емоцій, адже вони опинились в оновленій студії та на власні очі змогли побачити всі новинки. Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк привітали Олександру Петрівну з перемогою та урочисто вручили призовий сертифікат на 3 000 000 гривень. Під час бранчу у столичному гриль-ресторані, пані Олександра подарувала улюбленим ведучим вишитий власними руками оберіг та побажала їм і надалі радувати гравців щотиражу своєю появою на знімальному майданчику ще багато-багато років.  

Свій виграш Олександра Петрівна планує витратити на вирішення квартирного питання для дочки та, звичайно ж, допомогти онучці стати на ноги та отримати освіту. Світлана мріє навчатися у медичному університеті та стати лікарем. Бажаємо Олександрі Петрівні міцного здоров‘я та довголіття, і щоб усі її мрії обов’язково здійснилися.

Нагадаємо, що першим переможцем, який виграв 1 мільйон гривень у «Лото-Забава» онлайн став Анатолій Юрченко з м.Бориспіль. Він виграв свій приз у 898-му тиражі від 23 жовтня 2016 року, теж став почесним членом «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.», узяв участь у подарунковій програмі «Два дні з життя мільйонера» та успішно користується усіма перевагами участі у закритому Клубі. Рік потому пан Анатолій розповів, які мрії йому вдалося втілити у життя, завдяки виграшу у «Лото-Забава».  



Поділитись:
30 квітня 2018
Ми у Viber!