0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

З водія – у мільйонери: через рік після виграшу мільйона у «Лото-Забава»

На черзі нова історія ще одного українського багатія, який з’явився завдяки державній лотереї «Лото-Забава». Нагадаємо, що водій Ігор Мокін з невеликого містечка Гриців Хмельницької області виграв мільйон гривень 22 січня 2017 року у тиражі №911. На запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.» 18-19 лютого 2017 року щасливчик разом зі своєю дружиною Русланою приїхав до столиці, де отримав у подарунок ексклюзивну VIP-програму «Два дні з життя мільйонера» та став новим почесним учасником «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Вже тоді вони відчули, що значить - жити на широку ногу. Подружжя й досі пам’ятає емоції від поїздок на білосніжному лімузині, індивідуальної екскурсії історичними пам’ятками Києва, персональної фотосесії, відвідування дорогих ресторанів, SPA-салонів, спілкування з улюбленими ведучими… Незабутні враження! До речі, усього цього могло б і не бути, якби пан Ігор послухав свою другу половинку та кинув грати у лотерею. Але чоловік не втрачав надію протягом 15-ти років, купував білети майже на кожен тираж і брав участь у кожній акції «Лото-Забава». І, врешті-решт, винагорода знайшла свого героя.

Днями Ігор Олексійович зустрівся з журналістами та розповів їм, що змінилося у житті родини Мокіних після виграшу, та куди вони витратили один мільйон гривень.

По-перше, з Києва до рідного села вони повернулися справжніми зірками. Це й недивно: одразу ж після ефіру ще кілька годин їх телефони буквально розривались від дзвінків з привітаннями.

По-друге, пані Руслана вже встигла змінити свою думку щодо участі в лотереях: «Раніше думали, що то все наіграно, що то все вигадано. А побачили, дійсно є таке. Все насправді, справедливо».

По-третє, виграні кошти, у першу чергу, пішли на будинок для сина. Себе ж переможець побалував новеньким автомобілем.

По-четверте, вже спланували поїздку на море всією родиною. 

Бажаємо, щоб давня традиція Ігоря Олексійовича грати в «Лото-Забава» принесла його родині ще чимало великих виграшів і приємних змін у житті.


Поділитись:
17 квітня 2018
Ми у Viber!