0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як виграш у «Лото-Забава» змінив життя будівельника з Черкащини

Понад рік тому з’явився 258-й мільйонер найпопулярнішої сімейної лотереї України. Тоді у тиражі №904 від 4 грудня 2016 року зірвати 1 000 000 гривень пощастило будівельнику з Черкащини Володимиру Квачу. А 21-22 січня 2017-го він разом із донькою завітав до столиці на запрошення оператора державних лотерей «М.С.Л.», аби взяти учать у подарунковій VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера» від «Клубу мільйонерів «М.С.Л.». Саме тоді завдяки «Лото-Забава» почали здійснюватися заповітні бажання переможця. Так, на його прохання, була організована індивідуальна екскурсія до Межигір’я, адже пану Володимиру було цікаво, з професійної точки зору, як там усе влаштовано. І, звичайно ж, стала можливою омріяна зустріч з ведучими «Лото-Забава» у затишному столичному ресторані.

А нещодавно улюбленець Фортуни розповів журналістам, як ще змінилося його життя після виграшу. Наразі він вже встиг здійснити цілу низку мрій, серед яких капітальний ремонт у будинку, нове авто та перша за все життя поїздка на море усією великою сім’єю.

Зараз пан Володимир пригадує, що протягом майже 18-ти років грав у «Лото-Забава» та вірив у свою удачу. Іноді це було єдиною розрадою у трудових буднях вдалині від дому. Цього хобі раніше не схвалювала його дружина Світлана. Наразі ж вона кардинально змінила свою думку та сама купує білети, навіть онлайн. Так, навіть після виграшу мільйона гривень та змін у житті родина Квачів продовжує грати у «Лото-Забава» і сподівається виграти джекпот. Бажаємо їм нових виграшів і будемо раді знову побачити їх у Києві!


Поділитись:
11 квітня 2018
Ми у Viber!