0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Хмельницькій області виграні «солодкі» 300 000 гривень

973-й розіграш «Лото-Забава» , який відбувся 1 квітня, став знаковим і для прихильників постійного конкурсу «Парочка». Після нетривалої перерви знову було виграно головний приз конкурсу – 300 000 гривень. Приз дістався щасливчику з м.Нетішин (Хмельницька обл.), який придбав свій щасливий білет №0193337 на фірмовому столі «М.С.Л.», що знаходиться у магазині «Лаванда» за адресою: м.Нетішин, проспект Незалежності, 19.

Конкурс «Парочка», що стартував наприкінці 2017 року та прийшов на зміну конкурсу «Щасливий номер», встиг швидко заслужити визнання та любов гравців завдяки своїй привабливості, простоті та кількості виграшів. Для участі у конкурсі необхідно при купівлі білета «Лото-Забава» замовити додаткову ігрову комбінацію «Парочка», яка складається з двох пірамід, що коштує всього 5 гривень та друкується на білеті. Після цього, під час розіграшу чергового тиражу, звірити числа, що надруковані в пірамідках з номерами кульок, що випали з лототрону під час розіграшу конкурсу «Парочка». Чим більше «Парочок» замовлено, тим більше шансів на виграш 300 тис. гривень. У цілому, можна придбати від однієї до п’яти пар «Парочок» на один білет. Окрім повного збігу чисел у піраміді, виграшними також є збіги одного числа на вершині піраміди, трьох чисел, що утворюють пряму лінію-сторону піраміди та з п’яти чисел, що утворюють кут.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможця конкурсу «Парочка» та радить звернутися на гарячу лінію за телефоном 0 (800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.


Поділитись:
2 квітня 2018
Ми у Viber!