0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зірвано рекордний джекпот «Спортпрогноз» у 500 000 гривень

1 квітня відбулася історична подія для всіх шанувальників лотереї «Спортпрогноз». І особливо цю подію запам’ятає один гравець з Житомира. Він став володарем рекордного джекпоту в історії українського ТОТО - 500 000 гривень.

Виграшну ставку переможець зробив 29 березня у магазині «Спортліга», який розташований за адресою: м. Житомир, вул.Лятошинського, 13.

Для того, щоб виграти подібну суму в «Спортпрогноз» потрібно вгадати результати 12 футбольних матчів. І хоча рахунок вгадувати не потрібно, лише перемогу однієї з команд або нічию, все одно це дуже не просто. Для спрощення прогнозування гравцям надається можливість вибирати відразу кілька можливих результатів матчу, наприклад, перемогу однієї з команд і нічию і т.д.

Саме такою можливістю скористався щасливий володар півмільйона гривень. У трьох з 12-ти пар він обрав усі три результати (тобто йому взагалі не важливо було як закінчаться ці матчі) і в двох вказав перемогу гостей або нічию. У результаті ставка обійшлася прогнозисту в 540 гривень.

При цьому найцікавіше в ставці переможця - це вибір матчів, в яких він не підстраховувався, а однозначно прогнозував результат поєдинку. Якщо з перемогами «Шахтаря» над «Зорею», «Валенсії» над «Леганес» і «Ніцци» над «Труа» все більш-менш зрозуміло, то однозначна нічия в матчі «Сталь» - «Олімпік», перемога «Вердера» над «Айнтрахтом» і, особливо, «Тоттенхема» над «Челсі» - це величезний ризик.

У результаті ризик виправдав себе й оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та з нетерпінням очікує на можливість зв’язатися з ним та дізнатися детальну історію виграшу.

Нагадаємо, що мінімальна вартість однієї ставки в лотереї «Спортпрогноз» – лише 5 гривень.

«Спортпрогноз» – один з найперших брендів «М.С.Л.», який з’явився ще за радянських часів у 1987 році. За тридцять років розвитку та вдосконалення «Спортпрогноз» залишається єдиною спортивною лотереєю, в якій розігрується джекпот, та, одночасно, лотереєю з найбільшою частотою зриву джекпоту в Україні.


Поділитись:
2 квітня 2018
Ми у Viber!