0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Льодограй»: сенсаційна перемога юних хокеїстів з Богуслава

24-25 березня 2018 року на ковзанці «Льодовиковий період», що знаходиться у місті Біла Церква у Київській області, відбувся турнір «Хокейна Україна. Великі Надії -2018» серед юнаків 2009-2010 року народження.

У змаганнях узяли участь 10 команд серед яких: «Білий Барс» (Біла Церква), «Дикі коти» (Одеса), «Донбас» (Дружківка), «Морські вовки» (Одеса), ОДЮСШ «Легіон» (Калуш), «Патріот» (Вінниця), «Сокіл» та «Сокіл -1» (Київ), «Союз» (Харків) і «Шершні» (Богуслав).

За результатами турніру перше місце із 17 очками виборола команда «Шершні». Друге місце з 15 очками посіла харківська команда «Союз»,  а третя сходинка дісталась команді «Легіон» з міста Калуш, яка заробила 12 очок.

Організатори також визначили кращого бомбардира та найкращого коректного гравця турніру. Ними стали Антон Воліченко та Данило Демченко (з команди «Шершні») відповідно .

Нагадаємо, що це не перший турнір «Хокейна Україна. Великі Надії — 2018» для команди «Шершні»  2009 р.н. в цьому році.

У січні 2018 року юні богуславські спортсмени посіли другу сходинку турніру, який проводився між 6 командами. Цього ж разу, усього кілька місяців потому, «Шершні» перевершили свій попередній результат та довели своє лідерство.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає наших майбутніх чемпіонів України та зичить їм якнайбільше перемог у майбутніх змаганнях та гідних суперників.

Універсальний навчально-тренувальний центр «Льодограй» було збудовано у 2014 році на кошти оператора державних лотерей «М.С.Л.», який взяв на себе зобов’язання фінансово підтримувати комплекс впродовж 10 років. Загальний обсяг інвестицій склав майже 3 000 000 доларів США. Наразі в УНТЦ «Льодограй» проводяться змагання регіонального, національного та міжнародного масштабу. Центр став постійним місцем тренувань для аматорів та професіоналів, у тому числі – національних збірних.


Поділитись:
27 березня 2018
Ми у Viber!