0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: У Києві народився сьомий мільйонер 2018 року!

972-й тираж «Лото-Забава», який відбувся 25 березня, відзначився тим, що лічильник мільйонерів збільшився ще на одного щасливчика.  І  це вже сьомий мільйонер 2018 року та 286-й щасливчик лотереї «Лото-Забава» у низці переможців, що стали мільйонерами. Нагадаємо, у минулий уїк-енд знімальний майданчик «Лото-Забава» відвідав один з почесних учасників «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - Григорій Цапура.  

Наразі про переможця відомо, що виграшний білет № 0196365 був придбаний у київському кіоску ТОВ «ДЛУ» №211, який розташований за адресою: вул. Палладіна, 7/60. Щасливчик запрошується до «Клубу мільйонерів «М.С.Л.» - переможців лотерей компанії «М.С.Л.», які виграли  від 1 мільйона гривень та більше. Членство у клубі надає свої корисні переваги. Окрім того, оператор пропонує переможцю взяти участь у спеціальній святковій VIP-програмі - «Два дні з життя мільйонера», розрахованої на двох осіб. У рамках програми новоспеченому мільйонеру пропонується поринути у світ солодкого життя у стилі luxury та провести незабутній уїк-енд. Кульмінаційною подією двох днів стане участь у недільному прямому ефірі «Лото-Забава», де улюбленця Фортуни особисто привітають ведучі - Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, й урочисто вручать почесному гостю символічний чек на 1 000 000 гривень.

У постійному конкурсі «Полювання за грошима» 25 березня був виграний черговий автомобіль! Цікаво, що славнозвісний головний приз конкурсу – кросовер JAC S2 змінив свій колір з теракотового на червоний, готуючись до яскравої весни та не менш очікуваного барвистого літа. Червоний автомобіль, грошовий еквівалент якого становить 400 000 гривень, цього разу дістався гравцю з Донецької області – пану Миколі. Він додзвонився до студії та назвав літеру «Р», яка й принесла йому перемогу у конкурсі.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.



Поділитись:
26 березня 2018
Ми у Viber!