0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Фінал вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданок з 1+1»

16 березня успішно фінішувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від ранкової телепередачі «Сніданок з 1+1». За допомогою ресурсу random.org визначився переможець третього тижня вікторини та суперпризер, який отримає головний приз – подорож до Європи.

Імена щасливчиків ведучі ранкового шоу оголосили у прямому ефірі. Переможцем серед 374 учасників, які надали правильні відповіді протягом третьої хвилі, стала Валерія Ушакова, яка й отримає сертифікат на яскраві емоції на суму 1000 гривень, щоб зустріти весну у позитивному настрої. Суперпризером березня серед 1304 учасників, які надавали правильні відповіді хоча б в одній хвилі вікторини, стала Олена Філенко. Згідно з умовами вікторини, пані Олена отримає суперприз місяця - європейське турне на тиждень для однієї особи у країни, де лотереї в пошані.

Оголосимо правильні відповіді третьої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»: 

1. Зведення якого відомого туристичного символу США було виконане за допомогою лотерей?

Правильна відповідь: Статуя Свободи у Нью-Йорку 

2. В якій українській лотереї у 2017 році протягом п’яти днів було зірвано два джекпоти поспіль на загальну суму 18 450 000 гривень?

Правильна відповідь: «Мегалот»

3. На прикладі якого соціального проекту оператора державних лотерей «М.С.Л.» Європейська Асоціація державних і ТОТО лотерей офіційно визнала, що «М.С.Л.» реалізовує кращі соціальні міжнародні лотерейні практики?

Правильна відповідь: Будівництво та підтримка центру зимових видів спорту «Льодограй»

Традиційно ведучі програми «Сніданок з 1+1» розповіли цікаві факти про те, яку важливу соціальну роль  лотереї відіграють у цивілізованому суспільстві. Зокрема, у сюжеті, присвяченому цій темі, розказали, що починаючи з 1995 року Національна лотерея Великобританії перерахувала більше ніж 37 мільярдів фунтів стерлінгів на добрі справи. Таким чином у Британії було профінансовано понад 525 000 проектів у галузі мистецтва, спорту, благодійності, охорони здоров'я, освіти та охорони навколишнього середовища. Кошти від українських лотерей теж допомагають в охороні здоров’я. Оператор державних лотерей «М.С.Л.» у 2017 році долучився до підтримки та розвитку Всеукраїнської благодійної організації «Даун синдром», яка опікується «сонячними» малюками. Компанія «М.С.Л.» вже встигла взяти участь у тогорічному міжнародному флешмобі «Lots of socks», та змаганнях у рамках корпоративних турнірів «Кубок відкритих сердець» з пейнтболу, футболу та боулінгу. 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає всіх переможців вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» та бажає, щоб емоційні призи подарували лише позитивні яскраві враження. А для всіх допитливих шанувальників лотерей на офіційному сайті «М.С.Л.» створено спеціальний розділ про цікаві факти з історії становлення лотерей в Україні та світі «Лотереї: Всесвітня історія», який можна знайти за цим посиланням: https://igra.msl.ua/cabinet/uk/static/lottery_history

А тим, хто хоче дізнатись більше про те, як лотереї підтримують українське суспільство, радимо завітати до цього розділу сайту: https://igra.msl.ua/cabinet/uk/static/social-msl


Поділитись:
16 березня 2018
Ми у Viber!