0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Живі гроші» - зустрічайте нову електронну миттєву лотерею!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» із задоволенням  повідомляє про старт продажів нової електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Живі гроші». З 13 березня 2018 року новинку можна придбати у точках продажу лотерей «М.С.Л.» по всій Україні. Вартість одного лотерейного квитка – 10 гривень.

Лотерея «Живі гроші» має усі сильні сторони, які притаманні категорії «миттєві лотереї». Лотерейний квиток має простий та приємний дизайн (трохи схожий на грошову купюру), розумну вартість, багато грошових призів та дуже прості правила гри. Перевіритичи виграшний  квитокможна одразу на точці продажу.

На кожному квитку друкується 16 «ВИГРАШНИХ НОМЕРІВ» та 10 «ВАШИХ НОМЕРІВ». Виграшні номери утворюють 7 горизонталей, проти кожної з яких вказана сума можливого призу.

Квиток є виграшним у разі, якщо будь-які «ВАШІ НОМЕРИ» збіглися з «ВИГРАШНИМИ» та утворили повну горизонталь (рядок, лінію).  Приємною несподіванкою може стати те,  щовиграшними можуть бути одразу 2 горизонталі.

Але це ще не все! Нижче поля з написом «ВАШІ НОМЕРИ» розміщується ігровий символ – «множник», який може збільшити загальну суму виграшу по лотерейному квитку.  Приклади множників: ×1, ×2, ×4 та ×5.

Так, загальна сума виграшу по квитку може бути помножена  у 2, 4 та навіть 5 разів. 

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» із сімейства «Швидкограй» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
16 березня 2018
Ми у Viber!