0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Визначився фінальний переможець акції «Хай любов виграє!»

11 березня 2018 року під час розіграшу 970-го тиражу «Лото-Забава» визначився фінальний переможець весняної акції «Хай любов виграє!». Щасливчик придбав свій білет з додатковою акційною комбінацією 77116085, яка стала виграшною, у «ЛОТО маркеті», що знаходиться за адресою: проспект Академіка Палладіна, 19, м. Київ.

Окрім того, у цей день трапилась ще одна приємна подія. На прямий ефір до студії завітала переможниця попереднього акційного розіграшу, що відбувся 4 березня – Оксана Шот з Львівської області. Виявилось, що пані Оксана у «Лото-Забава» досі не грала. Білети, які принесли щасливу перемогу в акції, чоловік переможниці – Іван, подарував їй до Дня 8 березня. На відміну від дружини – пан Іван грає у лотерею вже більше 10 років, а тому вважає, що кращий подарунок до свята – кілька лотерейних білетів.

Нагадаємо, у рамках весняної акції лотерея «Лото-Забава» подарувала гравцям  чотири додаткові шанси виграти новеньку іномарку. Щонеділі протягом чотирьох тиражів, починаючи з 18 лютого 2018 року, гравці мали можливість, додатково до основних призів, виграти авто. У цілому, в акції було виграно призів на загальну суму 1 600 000 гривень. Гучна весняна акція «Хай любов виграє!» завершилась, проте попереду на всіх шанувальників «Лото-Забава» чекає багато нових сюрпризів та подарунків.

Окрім акційного автомобіля 11 березня була виграна нова іномарка й у постійному конкурсі «Полювання за грошима». Цього разу головний приз конкурсу дістався першому гравцю, який зміг додзвонитись до студії. Цим гравцем стала пані Ольга з Одеси. Жінка назвала літеру «Д» та за мить уполювала собі до весни новенький автомобіль.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.



Поділитись:
12 березня 2018
Ми у Viber!