0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданок з 1+1» добігає кінця

Сьогодні, 9 березня, стартувала фінальна хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від ранкового шоу «Сніданок з 1+1», під час якої визначиться переможець третього тижня та суперпризер, який отримає головний приз конкурсу – подорож до Європи. А тим часом ведучі ранкового шоу у прямому ефірі оголосили щасливчика другого тижня, який був обраний за допомогою ресурсу random.org. І переможцем стала Вікторія Кабак.  

Окрім того, ведучі у котре наголосили на важливості лотерей, як соціальному явищі, та розповіли цікаві факти з історії рекордів на лотерейному ринку. Зокрема, сюжет розказав про рекордний виграш у американській лотереї Powerball, що став безпрецедентним випадком в історії проведення лотерей у всьому світі. Сума виграшу, яку розділили між собою гравці з трьох штатів, склала майже 1,6 мільярда доларів США. Є свої рекорди та своя «фабрика мільйонерів» і в Україні. Державна лотерея «Лото-Забава» стала рекордсменом Національного реєстру рекордів України у номінації  «Найбільша кількість мільйонерів серед гравців в українські лотереї». До речі, на сьогоднішній день кількість мільйонерів та мультимільйонерів цієї лотереї становить вже 283 особи. Окрім того, у серпні 2017 року до скарбнички лотерейних рекордів України додалось ще одне визначне досягнення. Експерт Національного реєстру рекордів України Віталій Зорін засвідчив, що Анатолій Косарик має найбільший безперервний стаж роботи у лотерейній індустрії України. 31 липня 2017 року виповнилося рівно 45 років з того часу, як Анатолій Юхимович став начальником створеного ним Львівського зонального управління «Головспортлото».

Оголосимо правильні відповіді другої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія»: 

1. Яку назву має лотерея, яку спільно проводять країни Скандинавії та Балтії?

Правильна відповідь: «Вікінг Лото»

2. Яка всесвітньо відома пам‘ятка на території Австралії була збудована на лотерейні кошти?  

Правильна відповідь: Будівля сіднейської опери «Опера Хауз»

3. Я називається новий конкурс, який замінив собою конкурс «Щасливий номер» у лотереї «Лото-Забава»?

Правильна відповідь: Парочка

А нові три запитання фінальної хвилі вікторини ви можете віднайти на сторінці Facebook «Сніданку з 1+1». Тож долучайтесь до цього цікавого конкурсу та випробуйте свої знання! Відповіді можна залишати до 21:00 неділі 11 березня. Це останній шанс виграти завдяки своїм всебічним знанням приємний подарунок у вигляді сертифікату на яскраві емоції сумою 1000 гривень та суперприз місяця – європейське турне на тиждень для однієї особи у країни, де лотереї в пошані.


Поділитись:
9 березня 2018
Ми у Viber!