0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Стартувала друга хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» на «1+1»

Раді повідомити всіх шанувальників лотерей та знавців історії улюбленого хобі, що сьогодні, 2 березня, о 9:00 стартувала друга хвиля вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» від ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Окрім того, у прямому ефірі було оголошене ім‘я першого щасливчика, який отримає заповітний сертифікат на яскраві емоції сумою 1000 гривень. За допомогою  ресурсу random.org  перемогу отримала Оксана Кукса. Героїня першої хвилі вікторини була обрана методом випадковості серед усіх 530 учасників, які надали правильні відповіді у своїх коментарях до посту з запитаннями вікторини у Facebook.

Оголосимо правильні відповіді першої хвилі вікторини «Лотереї: Всесвітня історія» 

1. Який спортивний захід світового значення, що має відбутись у 2020 році,  фінансуватиметься коштами від японських лотерей?

Правильна відповідь: Олімпіада-2020.

2. Який ювілей відсвяткувала українська державна лотерея ТОТО «Спортпрогноз» у 2017 році?

Правильна відповідь: 30 років.

3. Спонсором гран-прі якого міжнародного кінофестивалю виступає оператор державних лотерей «М.С.Л.»?

Правильна відповідь: Кінофестивалю «Молодість».

Уже відомі три нові запитання вікторини. Віднайти їх можна на сторінці Facebook «Сніданок з 1+1». Долучайтесь до цього цікавого конкурсу та не сумуйте, якщо поки що не пощастило виграти. Приємний подарунок у вигляді сертифікату на емоції сумою 1000 гривень та суперприз місяця –подорож до Європи – чекають попереду. Відповіді можна залишати до 21:00 неділі, 4 березня. Розпочніть весну з яскравих емоцій! 


Поділитись:
2 березня 2018
Ми у Viber!