0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Оновлення лотереї «Гарячі Гроші»

Шановні гравці, зважаючи на великий інтерес до лотереї «Гарячі Гроші», компанією «М.С.Л.» прийнято рішення про вдосконалення лотереї.

Зміни торкнуться як формату розіграшу, так і кількості ігор які будуть доступні гравцям.

Тож очікуйте незабаром оновлену лотерею «Гарячі Гроші», а наразі проведення лотереї тимчасово призупинено для завершення підготовчих робіт.

Також звертаємо Вашу увагу на інші онлайн-лотереї від «М.С.Л.», котрі ви можете знайти за посиланням: https://igra.msl.ua/index/uk. Грайте та вигравайте!


Офіційно:

Оператор державних лотерей ТОВ «М.С.Л.» повідомляє про тимчасове, з 1 березня 2018 року, призупинення розповсюдження білетів державної тиражної лотереї «Гарячі гроші».

Гравці, які набули права на отримання виграшів у державну лотереї «Гарячі гроші», але ще не пред’явили виграшні білети цієї державної лотереї до оплати, можуть пред’явити такі білети для отримання виграшів протягом строку, визначеного умовами проведення державної тиражної лотереї «Гарячі гроші».

З Умовами проведення державної тиражної лотереї «Гарячі гроші» можна ознайомитись на веб-сайті оператора державних лотерей ТОВ «М.С.Л.»: www.msl.ua


Поділитись:
28 лютого 2018
Ми у Viber!