0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Зустрічайте нову електронну миттєву лотерею - «Королівська велич»!

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» офіційно повідомляє про старт продажу нової електронної миттєвої лотереї «Королівська велич» з сімейства «Швидкограй». Новинка вартістю 50 гривень з’явилася 23 лютого 2018 року якраз напередодні Дня народження лотерей у Європі, яке прийнято святкувати щороку 24 лютого. Зіграти у «Королівську велич» та виграти купу грошових призів, найбільший з яких – 500 000 гривень, можна вже зараз на всіх точках власної мережі «М.С.Л.» («ЛОТО маркети», фірмові кіоски, фірмові столи тощо).

Правила гри будуть до вподоби як новачкам, так і давнім шанувальникам миттєвих лотерей від «М.С.Л.». На квитку розташовані три Гри, у кожній з яких свої правила та виграші.

Так, наприклад, у «Грі 1» розміщено 12 «Виграшних символів», а трохи нижче вказані 5 «Ваших символів». Якщо «Ваш символ» збігся з «Виграшним», Ви виграли суму, яка зазначена під «Виграшним символом».

У «Грі 2» ще цікавіше! У ньому розміщено вже 15 «Виграшних символів», а саме поле складається з 5 горизонтальних рядків. У першому рядку розташований 1 символ, в другому - 2, у третьому - 3, четвертому - 4, і, нарешті, в останньому - 5 символів.

Нижче розміщуються 10 «Ваших символів» й у разі, якщо «Ваші символи» збіглися з «Виграшними» та утворили повну горизонталь, Ви виграли приз за цю лінію, сума якого позначається поруч з горизонталлю.

У «Грі 3» на лотерейних шанувальників чекатимуть 11 символів у вигляді грошових сум. Усе, що необхідно зробити гравцеві -  знайти 3 однакових ігрових символів (суми) і виграти цю суму. Крім цього, нижче розміщені ще 2 ігрових поля (2 Спроби), у кожному з яких розташовано по 2 символи у вигляді грошових сум. Якщо Ви знайшли в одній «Спробі» два однакових зображення грошової суми її грошовий еквівалент – Ваш!

Звертаємо увагу,  якщо гравцеві пощастило виграти у декількох Іграх на одному лотерейному квитку – суми виграшів необхідно додати одну до одної.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.

Поділитись:
26 лютого 2018
Ми у Viber!