0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Стартувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія» від «Сніданок з 1+1»

Сьогодні, 23 лютого, о 9:00 на каналі «1+1» у прямому ефірі ранкової телепрограми «Сніданок з 1+1» стартувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія», приурочена до офіційного Дня народження європейських лотерей, що святкують 24 лютого. Ця цікава вікторина запам’яталась багатьом гравцям ще з минулого року під час її дебюту 3 березня 2017 року. Івент, що складався з двох сезонів, мав шалений успіх та запав до сердець як телеглядачів «Сніданку», так і шанувальників лотерей. Саме тому ранкове шоу вирішило продовжити гарну традицію та запропонувало своїм глядачам нову вікторину. Питання та умови вже опубліковані на сторінці Facebook«Сніданок з 1+1» https://www.facebook.com/snidanok. Усі бажаючі вже можуть залишати свої відповіді у коментарях до посту. А позмагатись у чесній боротьбі є за що!

Щоб у глядачів та шанувальників каналу цієї весни було ще більше позитивних вражень,  ініціатори вікторини вирішили продовжувати дарувати приємні емоції! Як і минулого року, один з тих щасливчиків, хто правильно відповість на 3 запитання цього тижня, виграє сертифікат номіналом в 1000 гривень на позитивні емоції, які зможе обрати самостійно. Переможець тижня визначиться 2 березня за допомогою random.org серед усіх користувачів, які нададуть правильні відповіді. Проте, не треба забувати про супер-розіграш! Серед усіх щасливчиків, які надали правильні відповіді на три запитання хоча б одного тижня, відбудеться суперфінал 16 березня, де головним призом стане розіграш подорожі – європейського турне на тиждень для однієї особи країнами, де лотереї у пошані.  

Не дивно, що провідні українські ЗМІ звернули увагу на таке важливе соціальне явище, як лотереї. Історія  підтримки лотереями різноманітних суспільних сфер почалася багато століть тому, коли 24 лютого 1466 року вдова фламандського художника Яна Ван Ейка,  Маргрет, організувала першу в історії благодійну лотерею у своєму рідному бельгійському містечку – Брюгге. Тоді усі зібрані кошти від лотереї пішли на допомогу найбіднішим жителям міста. З того часу й дотепер лотереї відіграють соціально важливу роль у всіх цивілізованих країнах, а відрахування від цього виду діяльності є основними джерелами для розвитку спорту, освіти, медицини, культури та кінематографу.

Пропонуємо долучитись до цього цікавого заходу, перевірити свої знання та виграти приємні призи. У всіх охочих узяти участь у вікторині є час до неділі, 25 лютого, 21:00. Хай щастить! 


Поділитись:
23 лютого 2018
Ми у Viber!