0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Весела скарбничка»: У Броварах виграно 50 000 гривень

21 лютого 2018 року стало відомо про виграш головного призу електронної миттєвої лотереї (ЕМЛ) «Весела скарбничка» розміром у 50 000 гривень. Виграшний лотерейний квиток був придбаний у місті Бровари Київської області на точці продажу, що розташована за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 3. Щасливчик, якому посміхнулась удача, витратив на гру всього 5 гривень.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» щиро вітає переможця та закликає його звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшу.

ЕМЛ «Весела скарбничка» належить до сімейства «Швидкограй» та є однією з популярних лотерей серед гравців. Правила гри досить прості. На квитку розміщені п'ять «Виграшних номерів» та дев'ять «Ваших номерів». Під кожним з «Ваших номерів» вказана сума можливого виграшу за цей номер. Якщо «Ваш номер» співпав з «Виграшним» , гравець отримує відповідний приз. Окрім того, існує можливість збільшити суму виграшу у два або навіть у п’ять разів завдяки «множнику», що зазначається  на квитку.

Минулий приз у 50 000 гривень у ЕМЛ «Весела скарбничка» був виграний 26 серпня 2017 року гравцем із Запоріжжя. Тоді щасливий квиток був придбаний на фірмовому столі «М.С.Л.», який розташований у ТЦ «Простор» за адресою: проспект Металургів, 2-Ж.

Нагадаємо, що у 2017 році електронні миттєві лотереї «М.С.Л.» потрапили до ТОП-10 найбільш інноваційних продуктів за результатами European Lotteries Innovation Award - конкурсу, організованого Європейською Асоціацією державних лотерей і ТОТО (EL), призначеного для просування та визнання кращих інновацій у лотерейній індустрії Європи.


Поділитись:
22 лютого 2018
Ми у Viber!