0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Перший акційний автомобіль виграно у м. Сміла

18 лютого 2018 року у 967-му тиражі був розіграний перший приз нової весняної акції, що проходить під девізом «Хай любов виграє!». Перший щасливчик придбав свій білет з виграшною додатковою акційною комбінацією 63797765 у м.Сміла (Черкаська область). Фартова точка продажу – фірмовий стіл «М.С.Л.» у магазині «Сріблянка», що знаходиться за адресою: вул. Незалежності (колишня вул. Леніна),80.

У рамках весняної акції лотерея «Лото-Забава» надає шанс усім своїм шанувальникам на виграш чотирьох новеньких автомобілів, грошовий еквівалент яких складає 400 000 гривень. Попереду залишились ще три акційні розіграші: 25 лютого, 4 і 11 березня 2018 року. Загальний бюджет святкових розіграшів складає 1 600 000 гривень! Розіграш другого акційного автомобіля відбудеться вже наступної неділі, 25 лютого. Час скористатись шансом!  

Для того, щоб стати учасником весняної акції  необхідно купити 5 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номера можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш! Для отримання призу необхідно обов’язково зберегти у належному вигляді всі п’ять білетів, серед яких має бути один з виграшною комбінацією.

Окрім того, під час розіграшу 967-го тиражу був виграний ще один автомобіль. Головний приз конкурсу «Полювання за грошима» - новенький кросовер JAC S2, дістався цього разу гравцю зі студії – пану Олександру з м. Ромни (Сумська область). Як зізнався Олександр, про автомобіль хоч і мріяв, проте  водійських прав досі не має. Тепер буде причина піти на курси. А у лотерею щасливчик розпочав грати всього місяць тому, разом зі своєю дружиною Юлією, яка залишилась уболівати за чоловіка дома перед телевізором.

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вітає переможців тиражу та радить їм звернутися на гарячу лінію за телефоном 0(800) 21 00 65 для отримання консультації щодо оформлення виграшів.



Поділитись:
19 лютого 2018
Ми у Viber!