0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонерський відпочинок «по-столичному»: квадрокоптери та ралі

17-18 лютого у VIP-програмі «Два дні з життя мільйонера» узяв участь Руслан Ходарченко, який зірвав свій мільйон у найпопулярнішій українській лотереї «Лото-Забава» у тиражі №962 від 14 січня 2018 року. Новий почесний учасник «КЛУБУ МІЛЬЙОНЕРІВ «М.С.Л.» разом зі своєю донькою Лерою провів незабутній уїк-енд у столиці. Як, завжди, насичена програма передбачала відвідування відомих ресторанів, професійну фотосесію та розваги, організовані за побажанням гостей. Пан Руслан – киянин, тому дозвілля для нього було сплановане з урахуванням того, що місто новоспечений багатій знає добре.

Білосніжний лімузин зустрів щасливчиків біля їх дому та повіз назустріч незабутнім пригодам. Першою зупинкою стала Михайлівська площа, звідки Ходарченки розпочали тест-драйв квадрокоптерів у 3D окулярах. Завдяки сучасним технологіям перед корінними киянами відкрилась приголомшлива панорама рідного міста з висоти пташиного польоту. Знаходячись на землі, вони, завдяки керованим в усіх площинах квадрокоптерам, відчули ефект польоту, побачили центр столиці та історичні пам’ятки з незвичних ракурсів. Яскраве та чітке зображення перетворило цю двогодинну віртуальну екскурсію на справжню реальність. Усі фото та відео, зроблені камерами квадрокоптерів, гості, звичайно, отримали на згадку.

Ще більше драйву очікувало на батька з донькою у передмісті Києва, де їм влаштували справжнісіньке ралі на тюнінгованому японському джипі Suzuki Vitara. Ходарченки підкорювали розбиту танкову дорогу з величезною кількістю несподіваних перешкод. Керування позашляховиком подарувало родині неперевершені відчуття та неймовірну хвилю адреналіну.

Ключовим моментом програми стала участь сім’ї мільйонерів у прямому ефірі «Лото-Забава», де ведучі, Лариса Руснак та Анатолій Гнатюк, вручили переможцю символічний чек на 1 000 000 гривень та привітали з цією знаменною подією.

На брифінгу для журналістів пан Руслан розповів свою історію виграшу та поділився планами на майбутнє. Цікаво, що перед тим, як придбати той самий щасливий білет, переможець проснувся з думкою, що саме час вигравати мільйон у «Лото-Забава». З цією метою разом з батьком він і вирушив до найближчого «ЛОТО маркета», де й відбулась доленосна покупка. А осі планів на виграш у родини Ходарченків вже чимало. Донька Лера мріє про подорожі до теплих країв, адже нещодавно оформила закордонний паспорт та сподівається оновити його найближчим часом. А ось батько подумує спершу відкласти грошей на навчання для обох дочок. Бажаємо родині Ходарченків втілити усі свої мрії у життя та нових лотерейних перемог. Адже виграє той, хто грає!  


Поділитись:
19 лютого 2018
Ми у Viber!