0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

«Лото-Забава»: Старт нової весняної акції під девізом «Хай любов виграє!»

11 лютого під час розіграшу 966-го тиражу «Лото-Забава» ведучі Лариса Руснак і Анатолій Гнатюк урочисто оголосили старт нової весняної акції під девізом: «Хай любов виграє!». Улюблена лотерея готує приємні подарунки напередодні весни, яка невдовзі стрімко охопить природу, а з нею й серця лотерейних гравців. «Лото-Забава» подарує шанс всім своїм шанувальникам на виграш чотирьох новеньких автомобілів в еквіваленті 400 000 гривень кожний, що будуть розігруватись протягом чотирьох тиражів: 18 і 25 лютого та 4 і 11 березня 2018 року. Загальний бюджет святкових розіграшів складає 1 600 000 гривень!  

Для того, щоб стати учасником весняної акції  необхідно купити 5 або більше будь-яких білетів лотереї «Лото-Забава» однією покупкою. На кожному білеті буде надрукована додаткова ігрова комбінація. Кожну додаткову ігрову комбінацію треба надіслати за допомогою окремих смс-повідомлень на короткий номер 330. База акційних ігрових комбінацій, зареєстрованих на тираж, створюється окремо для кожного акційного тиражу. З одного телефонного номера можна надсилати необмежену кількість комбінацій. Чим більше зареєстрованих додаткових ігрових комбінацій, тим більше шансів на виграш! Для отримання призу необхідно обов’язково зберегти у належному вигляді всі п’ять білетів, серед яких має бути один з виграшною комбінацією. 

Перший акційний автомобіль буде розіграний наступної неділі, 18 лютого, під час 967-го тиражу «Лото-Забава».  Білети «Лото-Забава» з валентинками можуть стати бажаним подарунком на свята та принести бурхливі емоції та величезні виграші. Тож, святкуймо наближення весни разом! 









Поділитись:
12 лютого 2018
Ми у Viber!